İllerin adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçları :
![]()
İllerin adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçları :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Samsun’da Atatürk anıtına saldıranlar onu sadece heykel sanıyorlar unutmayın ki o sadece bir heykel degil , o bir baş kaldırışın , bir milletin bağımsızlık savaşının sembollerindendir , canımız pahasına korumak boynumuzun borcudur ..
Sonsuza dek ilkelerininin izinde Cumhuriyet’in yılmaz bekçileriyiz Atam .. Ne mutlu Türk’üm diyene !
“Bir zaman gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler yine gene gelir kalpleri doldurur." Mustafa Kemal Atatürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Acaba bu gece yarısı kabine değişikliği olurmu ?
Benzine 70, motorine 90 kuruş zam gelmesi bekleniyor
Türkiye'de sansür
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Ülkelere göre sansür
Censorship.svg
Almanya (Nazi / Demokratik Cumhuriyet / Federal Cumhuriyet)
Amerika Birleşik Devletleri
Avustralya
Azerbaycan
Bangladeş
Beyaz Rusya
Bhutan
Birleşik Krallık
Bolivya
Brezilya
Cezayir
Çek Cumhuriyeti
Çin
(Hong Kong/denizaşırı)
Danimarka
Ekvador
Eritre
Ermenistan
Filipinler
Finlandiya
Fransa
Güney Kore
Hindistan
Honduras
Irak
İran
İrlanda
İspanya
İsrail
İsveç
İtalya
Jamaika
Japonya
Kanada
Kuzey Kore
Küba
Malezya
Maldivler
Meksika
Myanmar
Nijerya
Pakistan
Paraguay
Polonya
Portekiz
Romanya
Rusya
(Sovyetler Birliği / Rusya İmparatorluğu)
Samoa
Sırbistan
Singapur
Somali
Sri Lanka
Suudi Arabistan
Tayland
Tayvan
Tunus
Türkiye
Ukrayna
Venezuela
Vietnam
Yeni Zelanda
Ülkelere göre ifade özgürlüğü
Ülkelere göre internet sansürü
gtd
Türkiye'de sansür, hükûmetin siyasi ve toplumsal gerekçelerle geleneksel medya, internet ve sosyal medya üzerinde uygulanan yasaklar ve sansür uygulamalarını işaret eden ifade. Günümüzde sansür genellikle Türklüğe hakaret sayılan kanun maddesi ve siyasi aşırılığı ifade eden yazılı veya sözlü beyanları sınırlayan yasalardan kaynaklanmaktadır.[1] Yine Türkiye, Sınır Tanımayan Gazetecilerin 2017 Dünya Basın Özgürlüğü Endeksi'nde 180 ülke arasında 155. sırada yer almakta[2] ve gazeteciler özelinde "dünyanın en büyük cezaevi" olarak anılmaktadır.[3][4] Sınır Tanımayan Gazeteciler bu ithamın nedenini baskıcı kanunlar, geniş ve muğlak yasal düzenlemeler ve paranoyak yargı olarak açıklamakta ve çözüm olarak terörle mücadele yasasının ve diğer kanun maddelerinin tamamen gözden geçirilmesini önermektedir.[5]
https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%B...de_sans%C3%BCr
Bazı yazdıklarımız silinmiş,önemli değil başka mecralardada yazıyoruz !!!.Ülkemizin tam demokratik özgürleşmesi için ölene kadar mücadele devam edecektir.
Yer İmleri