Ýllerin adrese dayalý nüfus kayýt sistemi sonuçlarý :
![]()
Ýllerin adrese dayalý nüfus kayýt sistemi sonuçlarý :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Samsun’da Atatürk anýtýna saldýranlar onu sadece heykel sanýyorlar unutmayýn ki o sadece bir heykel degil , o bir baþ kaldýrýþýn , bir milletin baðýmsýzlýk savaþýnýn sembollerindendir , canýmýz pahasýna korumak boynumuzun borcudur ..
Sonsuza dek ilkelerininin izinde Cumhuriyet’in yýlmaz bekçileriyiz Atam .. Ne mutlu Türk’üm diyene !
“Bir zaman gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fakat, ektiðimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler yine gene gelir kalpleri doldurur." Mustafa Kemal Atatürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Acaba bu gece yarýsý kabine deðiþikliði olurmu ?
Benzine 70, motorine 90 kuruþ zam gelmesi bekleniyor
Türkiye'de sansür
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Ülkelere göre sansür
Censorship.svg
Almanya (Nazi / Demokratik Cumhuriyet / Federal Cumhuriyet)
Amerika Birleþik Devletleri
Avustralya
Azerbaycan
Bangladeþ
Beyaz Rusya
Bhutan
Birleþik Krallýk
Bolivya
Brezilya
Cezayir
Çek Cumhuriyeti
Çin
(Hong Kong/denizaþýrý)
Danimarka
Ekvador
Eritre
Ermenistan
Filipinler
Finlandiya
Fransa
Güney Kore
Hindistan
Honduras
Irak
Ýran
Ýrlanda
Ýspanya
Ýsrail
Ýsveç
Ýtalya
Jamaika
Japonya
Kanada
Kuzey Kore
Küba
Malezya
Maldivler
Meksika
Myanmar
Nijerya
Pakistan
Paraguay
Polonya
Portekiz
Romanya
Rusya
(Sovyetler Birliði / Rusya Ýmparatorluðu)
Samoa
Sýrbistan
Singapur
Somali
Sri Lanka
Suudi Arabistan
Tayland
Tayvan
Tunus
Türkiye
Ukrayna
Venezuela
Vietnam
Yeni Zelanda
Ülkelere göre ifade özgürlüðü
Ülkelere göre internet sansürü
gtd
Türkiye'de sansür, hükûmetin siyasi ve toplumsal gerekçelerle geleneksel medya, internet ve sosyal medya üzerinde uygulanan yasaklar ve sansür uygulamalarýný iþaret eden ifade. Günümüzde sansür genellikle Türklüðe hakaret sayýlan kanun maddesi ve siyasi aþýrýlýðý ifade eden yazýlý veya sözlü beyanlarý sýnýrlayan yasalardan kaynaklanmaktadýr.[1] Yine Türkiye, Sýnýr Tanýmayan Gazetecilerin 2017 Dünya Basýn Özgürlüðü Endeksi'nde 180 ülke arasýnda 155. sýrada yer almakta[2] ve gazeteciler özelinde "dünyanýn en büyük cezaevi" olarak anýlmaktadýr.[3][4] Sýnýr Tanýmayan Gazeteciler bu ithamýn nedenini baskýcý kanunlar, geniþ ve muðlak yasal düzenlemeler ve paranoyak yargý olarak açýklamakta ve çözüm olarak terörle mücadele yasasýnýn ve diðer kanun maddelerinin tamamen gözden geçirilmesini önermektedir.[5]
https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%B...de_sans%C3%BCr
Bazý yazdýklarýmýz silinmiþ,önemli deðil baþka mecralardada yazýyoruz !!!.Ülkemizin tam demokratik özgürleþmesi için ölene kadar mücadele devam edecektir.
Yer Ýmleri