Ohaaaa, Çüüüþþþ, Yuuuuuuhhhhh[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ohaaaa, Çüüüþþþ, Yuuuuuuhhhhh[emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35]
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
TCMB: TCMB 2021 yýlý dönem kârý üzerinden kâr payý avansý ödenmesine ve 2020 yýlý kârýndan ayrýlan ihtiyat akçesinin daðýtýlmasýna karar verilmiþtir.
45 milyar Türk lirasý kâr payý avans tutarýnýn, 4,3 milyar Türk lirasý ihtiyat akçesinin hissedarlara daðýtýmýna baþlanmýþtýr.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Brezilya merkez bankasý politika faizini 150 baz puan arttýrdý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
ABD Baþkaný Biden, ÝÞÝD terör örgütünün þu anki lideri Ebu Ýbrahim el-Haþimi el-Kureyþi'nin dün gece ABD Özel Harekat kuvvetleri tarafýndan öldürüldüðünü açýkladý.
neden çaktýlar kafamýza...
AMB faizi sabit tutmasýyla alakasý varmý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Haberleri seyrediyorum, memurun aldýðý %30 zam eridi diyor. Sendika röpörtaj yapýyor evet %30 eridi diyor !!!
Memur Ocak ayýnda %5 +%2,5 toplam %7,5 zam aldý
%22 zam deðil 2021 de enflasyona ezildiði tutar, %22 fark 2021 de almasý gerekip 12 ay sonradan aldýðý fark.
Alman gerekeni 12 sonradan veriyor, adýna zam diyor, koca ülke yiyor, helal olsun
Memurun 2022 de aldýðý zam %7,5 tir. Farklý söyleyen herkes ya yalancýdýr yada saf týr
Yer Ýmleri