-
Erdoğan : Zonguldak'tan tüm Türkiye'ye söz veriyoruz. Hayat pahalılığı meselesini de çözeceğiz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
refaba
Bazı yazdıklarımız silinmiş,önemli değil başka mecralardada yazıyoruz !!!.Ülkemizin tam demokratik özgürleşmesi için ölene kadar mücadele devam edecektir.
Burada yazdıklarınızın silindiğinden bahsediyorsaniz kontrol ettim silinen mesajınız yok sn refaba
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koronavirus testinin pozitif çıktığı açıklandı
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
- Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz.
-

Originally Posted by
refaba
Bazı yazdıklarımız silinmiş,önemli değil başka mecralardada yazıyoruz !!!.Ülkemizin tam demokratik özgürleşmesi için ölene kadar mücadele devam edecektir.
Baska hangi mecralarda yaziyorsunuz?
-
Erdoğan: ''Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum''
-
-
Ben inanmıyorum. Ağlamak demode oldu.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri