Avrupa'nın bizi kıskanmasını önlemek için,Bir litre mazotun, Bir Yuro olması gerekiyor..!!
Hökumatımız da var gücü ile çalışıyor..!!
Durmak yok,yolmaya devam..!!
Avrupa'nın bizi kıskanmasını önlemek için,Bir litre mazotun, Bir Yuro olması gerekiyor..!!
Hökumatımız da var gücü ile çalışıyor..!!
Durmak yok,yolmaya devam..!!
Akaryakıt zamları bu gün aşırı zamlarlan 6 ay içinde 50 tl olur,çünkü üstüne vurulan zamlar matematiksel olarak katlama yapyor,üstelik azda yapılmıyor 1 tl'ye yakın neredeyse,acep bunlar ne hesap yapıyorlar,çünkü buna hiçbir vatandaş dayanamaz,ne üretim nede tüketim yapılır,zaten sırada doğal gaz var,ondada başlarsa bu zincirin halkası![]()
Biden: Rusya' nin Ukrayna'yi isgal girisimine Nato'nun karşılık vermeye hazır olduğunu söyledi.
ABD Başkanı Joe Biden: Rusya Ukrayna'yı işgal ederse, ABD, Almanya ve NATO harekete geçmeye hazır.....
"KUZEY AKIM 2 ARTIK OLMAYACAK"
Biden konuşmasında şöyle sürdürdü: Rusya Ukrayna'yı işgal ederse, bu tankların ve askerlerin Ukrayna sınırını geçmesi anlamına geliyor, Kuzey Akım 2 artık olmayacak, son vereceğiz."
Ben burda paylaşımda bulunanlara puan vermek istediğimde .. Başkalarına diye ileti ile karşılaşıyorum. Başkalarını arıyorum, başka yok ki....
Asrın projesi...
Yorumlar süpper..![]()
Yer İmleri