Sayfa 7/993 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 49 - 56 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Bakan Kurum: 'İklim dostu' projelere 2022 içerisinde 37 milyar lira kaynak aktaracağız
    https://m.bloomberght.com/bakan-kuru...acagiz-2298282

-Yenilenebilir/Yeşil Enerji Şirketleri
    Borsa Piyasa değerleri:
    Aydem:Piyasa değer 4.5 Milyar Tl
    Zoren:Piyasa değer 4.1 Milyar Tl
    Magen:Piyasa değeri 4 Milyar Tl
    Gwind:Piyasa değeri 3.9 Milyar Tl
    Bioen:Piyasa değeri 3.1 Milyar Tl
    Esen:Piyasa değeri 1.9 MilyarTl
    Naten:Piyasa değeri 1.7 Milyar Tl
    Karye:Piyasa değeri 1 Milyar Tl
    Sayas:Piyasa değeri 850 Milyon Tl

Döviz açığının kapatılması için Enerji üretimi çok önemli
    Bu enerji şirketlerinin toplam 38 milyar dolar net döviz borcu var.!!
    Teknik olarak iflas etmişler.!!
    Vatandaş bu şirketlerin yüksek döviz borç yükünde olduğu için yüksek fatura ödemek zorunda kaldılar.!!!
    Döviz fiyatları son 1 yılda %100 e yakın artınca bu köstebek enerji şirketlerinin borcuda %100 artmış oldu.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

2. Bugünkü fiyatlar Levent Carrefour

Kalamar için dedim nasıl oluyor deyince herkes Feneryolu Göztepe boyunca kurulan Pazar

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Bu enerji şirketlerinin toplam 38 milyar dolar net döviz borcu var.!!
    Teknik olarak iflas etmişler.!!
    Vatandaş bu şirketlerin yüksek döviz borç yükünde olduğu için yüksek fatura ödemek zorunda kaldılar.!!!
    Döviz fiyatları son 1 yılda %100 e yakın artınca bu köstebek enerji şirketlerinin borcuda %100 artmış oldu.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugünkü fiyatlar Levent Carrefour

Kalamar için dedim nasıl oluyor deyince herkes Feneryolu Göztepe boyunca kurulan Pazar
    Avrupa yakasında olsam bakardım. Nasılsa aylak aylak oturuyorum. Aylık kart da bitti.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Adresi verdim gidin yarın bakın Bağdat caddesine görün fiyatı çok uçurum varsa görsel gönderin tamam diyeyim bende .

6.90 a pembe domates vardı

15 tl ye istavrit aldım çok taze idi .

Haftasonu diye balık fiyatları yüksek idi biraz genel olarak

3.90 mandalina vardı ama dandikti .

Elma 5.90

Muz 7.90

Portakal 5.90

İyi mandalina 6.90
    Yahu lunların fotoğraflarını çekip koysana şuraya mandalina dediğin fiyataysa bir kasa kargo ile yolla bana ankaradan daha ucuza mal ederim iyi mandalina 20 tl ankarada
    Yada 3-5 arkadaş birleşir geliriz istavrit en ucuzu 30 tl benzini bile kurtarırız muz 12 tl 15 tl pembe domates portakal iyisi 10 tl
    bir halt olacağı yok.

Nakliye kamyonlarina cokmusler zaar bu pazarcilar. Maliyet sifirsa olur bu fiyatlar

7. Tespit ettiğim bir durum zengin semtlerde insanlar genellikle manavdan aldığı için sanırım Pazar ve marketler çok cazip oluyor eskiden beri böyle .

Haftaya da ulus Etiler’e gidip bakayım bir orada durum nedir diye .

Fotoğraf çekme olayı markette maske taktığım için harf rakam karakter tuş kombinasyonu girmek uzun ve zahmetli olduğu için çekemiyorum bir de görevliler marketi teşhir olduğu için müdahale edilebiliyor zaman zaman o yüzden o tip şeylere bulaşmıyorum .

[IMG] Patronlar Dünyası @patronlar Nişantaşı'nda artık bir kahveye saatlerce oturmak yok! Çılgın zam yapmak yetmemiş, Nişantaşı'nda bir kafe masada oturma süresini 30 dakikayla sınırlamış![/IMG]
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!

Sayfa 7/993 İlkİlk ... 567891757107507 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •