Sayfa 379/1001 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. işc den çıkan ağalar bir hisseye daldı bakalım hayırlısı hemde yüklü girdi hanzolar durup dururken tkaıldık peşlerine
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    evet haklı olabilirsiniz Ereğli dolar bazlı grafiğe baktım 2019 da sert düşüş yaşamış şu an 2018 seviyelerinde demek ki aldığınız yer önemli siz dolar bazında düşük seviyeden aldığınız için kazanmışsınız 2018 de alan dolar bazında aynı seviyede ama o da yeterli bence diğer tahtalarda durum nedir bilmiyorum bilgi için teşekkürler
    Dostum, temettü yatırımcılığı bence özendirilmesi gereken bişi.
    Dediğim gibi, ben de yapmıyorum ama özellikle amatör kişiler için yanlış bir yol değil.
    Ama işte bizim yatırımcı profilinde kısa zamanda köşeyi döneyim mantığı olduğu için zor.
    Sonuçta temettü yatırımcılığı dedin mi, minimum 5 sene ama tercihen 10 senelik bir süre içinde değerlendirmek lazım.

Mesela Eregli'nin temettü verimliliği yüksek ama diğer firmaların o kadar değil.
    Ama bu diğer firmaları kötü yapmıyor.
    %5-6 temettü verimliliği olan firmalara yatırım yapmak saçma gibi geliyor şu an ama uzun vade baktığınız zaman öle olmuyor aslında. Hele ki enflasyonun yüksek olduğu bir dönemde çok daha mantıklı.

Temettü yatırımı yapan birinin zaten borsanın yükselmesinide istememesi lazım. Bir faydası yok. Aksine hisse fiyatları artıyor, temettü verimliliği düşüyor. Temettü yatırımcısı olduğun an zaten bir nevi ayı oluyorsun

Tek dikkat edilmesi gereken doğru şirketlere yatırım yapmak. Onlar para kazandığı sürece win-win bir durum. Endeks aşağı giderse "ucuza hisse al", endeks yukarı çıkarsa elindekiler değerlensin gibi...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Düşüşün bununla ilgisi yok. Mayıs ayında çıkacaksa çıkacak

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Açıklama 9 Şubat da gelecek. Burda ki sonuçlar 1 Mart dan itibaren geçerli olucak .
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4. TCMB Ocak'ta BOTAŞâ€™a 4,15 milyar dolar döviz satışı gerçekleştirdi. Bu, şimdiye kadar kuruluşa bir ay içinde yapılan en büyük satış tutarı.

Ocak'ta ihracat reeskont düzenlemesi kapsamında sağlanan net döviz girişinin bu gelişmeyle yaklaşık 2,6 milyar dolara düşmesi bekleniyor.

5.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    yok abi son bi mcleri patlattıktan kelli mc saaatinden sonra sonra yokarı sürer hipneler...
    Tamam üüüleyse akşam kasaya bakalım jeton kapatan olmuş mu yoksa gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış mı diye
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tamam üüüleyse akşam kasaya bakalım jeton kapatan olmuş mu yoksa gıcır gıcır taze yeni jeton atılmış mı diye
    ya kasaya çok bakma işte reis göstergeler dipte ne bakıon kasamasa ceton meton mu kaldı şimdigöstergeler dipte hisseler ölmüş bitmiş vaziyette şimdi almassan yükselirse heç alamassın zaten

7. hanize bakanının yarın yabancı yatırımcılarla görüşmesi varmış.
    ne diyecekler acaba adamlara.

8. thy de ya mallandılar ya shortçu yakaladılar..

Sayfa 379/1001 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •