Sayfa 405/1001 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Viop XXXIX

Kur arttığı için ihracata yüklenmiş olmamız gerekmiyor muydu ?
    Dünya büyümesinde yavaşlama mı var ?

İhracat iklim endeksi Şubat 2021'den beri en düşük seviyede

https://parafesor.net/ihracat-iklim-...ede-08-02-2022

2. PETKM üzerinde garip bi baskı var..
    Ya 2 günde kırıp geçecekler..(yüzde 10 15 yukarı)
    Yada bi beklenti fiyatlanıyor çaktırmadan..

Oyumu ilk seçenekten yana kullanıyorum..

Tüpraş sadece 1 haftada %10 u geçti yine, dedikleri kadar var hakkaten çok baba bir hisse...

4. Burda cift niklj pokemon çoktur,fazla takılmamak lazım...yaprak dökümü gibiler..

5. Meydanı boş bulunca, geçen bir köpek bile büyük etki yapar. Paul Valery

Bunların havlaması bitmez Abka.Bunlar için daha ağır şeyler yazıp , ekstre ile döverizde bize yakışmaz.
    nerdesin diye soran arkadaşlar oluyor borsa genel de sindoma temel teknik analiz topiğinde zaman buldukça yazıyorum.
    herkese bol kazançlar.Kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    PETKM üzerinde garip bi baskı var..
    Ya 2 günde kırıp geçecekler..(yüzde 10 15 yukarı)
    Yada bi beklenti fiyatlanıyor çaktırmadan..

Oyumu ilk seçenekten yana kullanıyorum..
    Sevgili Gundwane,

Sizi uzun zamandır takip ediyorum ve ilgiyle izliyorum…
    Fakat sadece hissiyatla buradan kalkar buradan çakarlar yorumu yapmanız açıkçası garibime gidiyor ki TA da bildiğinizi düşünüyorum…
    Burada TA yapan arkadaşlar başta Bulut olmak üzere gerçekten çok kıymetliler ve sistemlerine sadık kalmaları geçtiğimiz büyük dalgalarda eminim hepsini korumuştur…Onlara laf sokmanızı açıkçası anlamıyorum…
    Burası Viop ve 10.000 puana anahtarı alırlar, yani TA olmadan ve stop olmadan işlem yapana bir şekilde bir zaman da yazık olur…

Petkm’e gelince yine hissiyatla zıplar yorumu yaptınız ki haklı da olabilirsiniz…
    Ama Petkm de 1 aylık büyük duruş olması gerekiyor önümüzdeki ay aracı kurumların söylediği kadarıyla …
    Baskı sebebi muhtemelen bu ve üzerine 2 haftadır 15%er düşen etilen/nafta makası da cabası…
    Bence de fırsat veriyor verecek ve potansiyeli en yükseklerden biri , benim de gözümün önünde ama şu an beklemedeyim…

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Meydanı boş bulunca, geçen bir köpek bile büyük etki yapar. Paul Valery

Bunların havlaması bitmez Abka.Bunlar için daha ağır şeyler yazıp , ekstre ile döverizde bize yakışmaz.
    nerdesin diye soran arkadaşlar oluyor borsa genel de sindoma temel teknik analiz topiğinde zaman buldukça yazıyorum.
    Mesajını görmeden birşeyler yazdım..
    Senden bugüne kadar olumsuz anlamda etkilenen yoktur ki bir sürü kişi takip ederek çokta kazanmıştır…
    Takıldığın kişilerden biri T+2’yi dahi bilmezken burada laf sokma yarışında, değmez kısaca…
    Kazancın bol olsun, eline sağlık…

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Meydanı boş bulunca, geçen bir köpek bile büyük etki yapar. Paul Valery

dostum seni biliyoruz zaten umarım bu troller senin diğer topiğe de bulaşmazlar. Trolleri engelledim ama illaki karşımıza bir yerlerden çıkıyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 405/1001 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •