Artan

34,92 12.65 17:37
1.188,00 10 17:28
13,64 10 17:32
35,20 10 17:37
80,85 10 17:36
Artan Hisseler

Azalan

104,40 -10 17:37
245,50 -9.99 17:37
13,73 -9.97 17:36
81,85 -9.96 17:37
23,52 -9.95 17:37
Azalan Hisseler

İşlem

8.083.620.668,75 17:37
7.830.195.664,25 17:37
6.294.247.076,47 17:37
5.895.818.531,80 17:37
4.982.819.909,84 17:37
Tüm Hisseler
Sayfa 124/147 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon
Arama sonucu : 1173 madde; 985 - 992 arası.

Konu: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-3

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Cauti ağabey den özür dilerim bu arada - başlığa yeni bir konu getirdik.

Ama düşününce de, sonuçta emeğini satan insanlar olarak bizler de kendimiz ailemiz için en iyi şartları yakalamaya çalışıyoruz. Buna belki ülke değiştirmek de dahil. Yani bu konu da aslında bu başlıkta kendine yer bulabilir diye düşündüm sn. Pej in yazısı üzerine.

Bütün iyi dilekleri olan arkadaşlara teşekkür ederim, sağlıklı kafa ile düzgün yorum yapmak için önümüzdeki seneye kadar rafa kaldıralım, bu ay gidiyorum, sene sonunda veya seneye inşallah düşünce ve duygularımı net şekilde ifade edecek kadar bilgi sahibi olur buraya da aktarırım.

Sona da borsa yorumu yazalım, bana göre bizim borsada özellikle yan kagitlar ve bankalarda aşağı cok marj kalmadığını düşünüyorum.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zenginlik insanın seçenekleri olmasıdır. Nerede çalışacağınızı siz seçiyorsunuz. Yarın fikrinizi değiştirirseniz yine siz seçim yapacaksınız.
    Çevremdeki deneyimler doğrultusunda aile faktörü dışında gidipte dönen olmadı. En temel motivasyon çocukların eğitimiydi. Ondada küçük çocuklar hızla bulundukları ülkeye adapte oldular.
    Yolunuz açık olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Başarılar. Yolunuz açık olsun. Lütfen sık sık yazın.

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Zenginlik insanın seçenekleri olmasıdır. Nerede çalışacağınızı siz seçiyorsunuz. Yarın fikrinizi değiştirirseniz yine siz seçim yapacaksınız.
    Çevremdeki deneyimler doğrultusunda aile faktörü dışında gidipte dönen olmadı. En temel motivasyon çocukların eğitimiydi. Ondada küçük çocuklar hızla bulundukları ülkeye adapte oldular.
    Yolunuz açık olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    finansal özgürlüğün en basit tanımı budur zaten..millet finansal özgürlüğü çalışmamak olarak algılıyor...halbuki finansal özgürlük, meşgaleni alacağın paradan bağımsız olarak belirleyebilmektir. iyi laf oldu, dur bunu twitter da da yazayım
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    finansal özgürlüğün en basit tanımı budur zaten..millet finansal özgürlüğü çalışmamak olarak algılıyor...halbuki finansal özgürlük, meşgaleni alacağın paradan bağımsız olarak belirleyebilmektir. iyi laf oldu, dur bunu twitter da da yazayım
    Ne yapacagina, ne zaman yapacagina kendinin karar vermesidir de derler..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Çok doğru söylediniz. Umarım ben dahil herkes bu finansal özgürlüğe ulaşır.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Finansal özgürlük konusunda yukaridaki yazilanlara ek olarak bir de ben bir sey geveleyim.
    Calisirken de acik sözlü olmanizi ve üstlerinizin sizi ezememesini sagliyor. Bunu bilen üstler cok temkinli davraniyor.
    Serbest calsirken müsteriniz bile temkinli davraniyor.

7.  Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Finansal özgürlük konusunda yukaridaki yazilanlara ek olarak bir de ben bir sey geveleyim.
    Calisirken de acik sözlü olmanizi ve üstlerinizin sizi ezememesini sagliyor. Bunu bilen üstler cok temkinli davraniyor.
    Serbest calsirken müsteriniz bile temkinli davraniyor.
    En önemli faydası da bu zaten. Son 10 yılımda bunu çok net gördüm. Hatta bu kafa yapısı yaptığın işte daha başarılı olmanı, mükemmele yakın çıktılar üretmeni sağlıyor. Finansal özgürlüğün overall olarak ülke verimliliğine büyük katkı sağladığına inanıyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Bugün genel müdürümle konuşurken de söyledim.
    Ben burada para için çalışmıyorum. Huzurlu/sağlıklı ve güvenli bir şirket olduğu için çalışıyorum.
    Eğer bu düşüncelerim değişirse, paraya da ihtiyacım yok, anında bırakırım ama sizi çok seviyorum dedim

Sayfa 124/147 İlkİlk ... 2474114122123124125126134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •