Sağlık sistemi gitgide daha acımasız hale evrilecek zaten son yıllarda özel hastanelerin artması ile süreç başladı paran olmazsa yüzüne bile bakılmayacak o yüzden tasarruf edebilmek saçma şeylere para harcamaktan kaçınmak birikim yapabilmek yaşlılık da adam gibi sağlık hizmeti almak için çok daha önemli hale geldi
altına imza atarım. iki üç zorluk görüp yurtdışına topuklayayım sevdasındaki insanları bangladeşli pakistanlı afganistanlı suriyeli tiplere benzetiyorum. euro kazanıp çok demokrasi yaşamak isteyen varsa gidip avrupalıların iğneleyici ırkçı esprileriyle kuryelik yapabilir. (milliyetçi değilim) önemli olan burada hepimizin birlik olarak biz varız gitmiyoruz demesiydi. bu ülkede okumuş kesimin varlığı bile bu ülke için hepimiz için büyük bir şeydir.
malesef son yıllarda gördüğüm kadarıyla bu ülkenin okumuş vatandaşı da o asil kan'ı taşımıyor. akp'lisi de chp'lisi de çok farklı değiller. bu ülkede doktorluk mühendislik yapacağıma gidip norveçli b.ku temizlerim diyenler çok var. inşalla gitmek isteyen gider ve bir daha dönmez. gelmeyin abi geri. akp giderse de gelmeyin.
krizi bütün ülke yaşıyoruz.
yetersiz kifayetsiz kişilere emanet edildi bu ülke.
çünkü eğitimli bilgili kişiler kaçıyor.
herneyse
adam tıp fakültesini bitirip Norveç'e garsonluk yapmaya gidiyorsa ondan doktor olmaz.
kendini inkar ediyor mesleğini inkar ediyor.
bu adamlardan hiç bir şey olmaz.
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Bu konular kişisel konular.
Burada tartışarak çözüm bulamazsınız.
Etik olarak normalde pahalı ve kısıtlı kontenjana sahip bir eğitimi devlet karşılayarak size eğitim aldırıyorsa, sizin bu ülkeye hizmet etmenizi beklemek hakkıdır. Bu nedenle şartlar size uygun değilse başka seçenekleri değerlendirmeniz doğrudur.
Eğer başlangıç şartları zaman içinde değişir ve siz buna etki edemezseniz. Verdiğiniz kararın sonuçları ile ömrünüzün sonuna kadar yaşamak zorunda değilsiniz istediğiniz anda gidersiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vatanımı; terk etmeyi hiç düşünmedim, terketmem....
doktorlara sağlık memuru/hemşire kadar maaş verilmemeli....onların maaşının 2.5-3 katı olmalı maaşları....
poliklinikte, günde 70-80 hasta bakıyorlar günde....sorumlulukları çok fazla....
????İşkembeden sallamaya devam.
Konya’dan yeni video
Halk zamlardan memnun
https://youtu.be/WwbfKFCvlIo
Yer İmleri