Sayfa 34/993 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Emin olun aymazlar,kat mülkiyeti inşası için peşin yapılacak 2-3 bin tl daire başı masrafı vermektense her ay böyle mal gibi ödeme yapmayı tercih ederler,memleketimden manzaralar...
    2 sene önce 2 bloklu sitede mantolama yapalım dedik bizim blok tamam dedi yan blok olmaz dedi. Daire başı 7.000 civarı bi para verdik yaptırdık. Geçen kış onlar mantolama yapmadıkları için aynı yakıtı yaktık ve biz apartmanda piştik boşunada aylık daire başı 100 tl ortalqma fazla ödedik. Geçen yaz 15.000 dediler mantolamqyq gene yaptırmadılar bu senede herhalde 200 tl aylık fazla ödüyoruz. Yaza yaptırmak isteseler 25.000 den aşağı olmaz gene yaptırmazlar. Tam bir salaklar sürüsü.
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    2 sene önce 2 bloklu sitede mantolama yapalım dedik bizim blok tamam dedi yan blok olmaz dedi. Daire başı 7.000 civarı bi para verdik yaptırdık. Geçen kış onlar mantolama yapmadıkları için aynı yakıtı yaktık ve biz apartmanda piştik boşunada aylık daire başı 100 tl ortalqma fazla ödedik. Geçen yaz 15.000 dediler mantolamqyq gene yaptırmadılar bu senede herhalde 200 tl aylık fazla ödüyoruz. Yaza yaptırmak isteseler 25.000 den aşağı olmaz gene yaptırmazlar. Tam bir salaklar sürüsü.
    Yaşamayı,(Reha Bey in deyimiyle) yiyip,içip,mıçmaktan ibaret sanan bir güruh tüm toplumu sardı,her yerdeler!cebinden toplu çıkacak bir miktar parayı vermeyip taksitle o paranın 10 katını verip kendini karda sayan bir zihniyet her yere hakim oldu,matematiği bende çok sevmezdim ama 4 işleme bu kadar uzak insanlar beni cidden korkutuyor...

Verdiler odunu verdiler odunu

13,5769

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Verdiler odunu verdiler odunu

13,5769
    Fasulya **.67'ye değdi mi alarm zilleri çalıyor. Tunç Şatıroğlu bu tespiti yapmış. bir de bu gün gençeri dinledim. ressamın projeksiyonu çizdi harfi harfine...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hazine : Bazı mecralarda Bakanımızın Londra'daki toplantıda, “Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi” açıklaması yer almaktadır. Bakanımızın böyle bir açıklaması olmamıştır. Katılımcının yanlış anlamasından kaynaklanmaktadır
    Faik Öztrak: Yabancı yatırımcılar için beleş stand-up gösterisine dönüşmüş

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Londra seyahatini eleştiren CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Nebati Bakanın Londra seyahati anlaşılan yabancı yatırımcılar için roadshow değil, beleş stand-up gösterisine dönüşmüş. Bu tek kişilik komedi yabancıları çok güldürmüş olabilir. Ama ne yazık ki milletimize kan ağlatıyor. Çok yazık…" paylaşımında bulundu.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...gozdenkacmasin
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Benzinin litre fiyatında gece yarısından geçerli olmak üzere 71 kuruş zam geldi. / BloombergHT
    Aslan behcettt parcala behcet pompala behcetttt. Aksamustu doldurdum depoyu. 27 kusur litreye 400 gayme bayildim. Ohh behcet ahhh behcett

Cem Uzan var canlı şimdi:

Adam hayatı yaşıyor biz sürünüyoz **.

Sayfa 34/993 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •