Sayfa 447/1001 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: Viop XXXIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    olamaz.. mülteciler daha ziyade 2014-2017 arası geldi, son 3-4 senedir yoğun giriş yok, coronalı 2 yılda çok az.. yani corona sonrası kiraların hızla ikiye katlanmasının arkasında bir mülteci talebi yok.. yabancıya satış dediğin geçen sene rekor kırarak 50 bin kusür, yani 1 milyon 450 bin adetlik konut satış işlemlerinde yabancının payı yüzde 3 gibi bi şey

2018 rahip kriziyle beraber bütün şantiyeler kontak kapattı, sonrasında pek azı faaliyet başlattı, arz açığı oluştu.. demek ki, neymiş? 2020 öncesi herhangi bir arz fazlası yokmuş, satılık/kiralık bekleyen milyonlarca boş konut falan yokmuş, 10-15 yıldır süren beton ekonomisi geyiği boş bi yaygaradan ibaretmiş, lazımmış ki yapılıyormuş o inşaat projeleri
    Lazım değildi. İktidar partisinin politikası gereği yapılıyor onlar. Onların politikasında istanbul'u daha kalabalık ve daha kalitesiz hale getirmek var. Zaten bu 2 kelime 20 yıllık iktidarlarınında bir özeti. Ucuz ve kalitesiz...

Şehri 20 milyon yapmak yerine 10 milyonlarda tutsanız, daha pahalı ama çok daha güzel va kaliteli bir şehir olurdu. Ama tam tersini yapıp, oraya buraya site yaptırmayı tercih ettikleri içinde mecburen istanbul'a göç olayını hep promote ettiler...

Arz fazlasıda vardı. Dışardan bakarak atıp tutmak kolay. Benim elimde 2018 de 10 tane daire vardı. O kadar zor sattım ki o dönemde. Bedava veriyordum yine satamıyodum çünkü etraf bedava ev kaynıyodu. Fikirtepede resmen bedavaya yüzlerce ev satıldı, bağdat caddesi patlak müteahhitlerin ucuza verdiği evlerle dolup taşıyodu. Tahincioğlu projeleri fln...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,268
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Eregli bugun bilanco ile birlikte temettu miktarinida aciklayacak
    Isdemir gecmis yillar karini yil icerisinde 2. temettu ile dagitti
    suan yuklu eregli shortlamak intihar gibi bir sey
    2.AY LONG
    4.AY SHORT ???
    intihar olur mu?
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yazacaklarımı yazmışsın bir şey kalmamış...

ortadoğunun çer çöp 5 milyon insanını ülkeye doldurur...

birde unuttuğunuz birşey var..

2012 yılında demografik yapı bozulmasın diye kanun olarak korunan yabancıya belli bir oranın üstünde satışı yasaklayan kanunu iptal et...

sonra satışlar arttı...

hangi aklı izahı olan şu görüntüyü savunur ama savunuyorlar işte...

kuzu grubun denizin içine katarlılara yaptıgı proje..

ataköy deprem toplanma alanıydı orası...

Acayip bi proje. Arkasında bıraktığı deniz manzaralı evlerinde hepsini betona bakar hale getirdi.
    Düşünsenize; yalı dairesi alıyorsunuz ama seneler içinde deniz fln göremez hale geliyorsunuz... İşte bu türkiye

Bu kuzu grubuda tam bir akp projesi. Bunlar ancak akp döneminde zengin olabilirdi. Hakkaten yazık şu ülkede paranın gittiği adamları görseniz, acırsınız.
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

SPOT

5. Abey bizim opsiyonlar 2.ay o bile zarar yazacak diye dusunuyorum
    bunlar kalkip 1 hafta sonra genel kurul 28 inde temettu dagitirlar ustune birde 5 tl felan temmettu aciklarlar iseler daha beter olur

2.ay long 4 ay short beklenildigi gibi subat mart temettu vermedi mayisda verdi o zaman o pozisyonda kafadan %5 zarar yazar
    suan eregliye bulacagima caliyi dolasmak daha m,antikli

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    2.AY LONG
    4.AY SHORT ???
    intihar olur mu?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. Sanırım karar zamanı yaklaşıyor
    16,30
    Bakalım ne yöne gideceğiz

7. Yahu halamı bilanço işc 2fk dan işlem görüyor bu ülkede ne bilançosu neyin bilançosu.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

8. yazarken almaya başladılar
    veri öncesi stop patlatma hareketi mi acaba

Sayfa 447/1001 İlkİlk ... 347397437445446447448449457497547947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •