Sayfa 456/1001 ÝlkÝlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,641 - 3,648 arasý.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alýntý Originally Posted by ariston Yazýyý Oku
    Dostum iletiþim problemi olmasýn, ben sizin bilgili ve yetenekli biri olduðunuzu biliyorum kaç yýldýr forumdayým.

O mesajý kendim için yazdým, yani farklý bir alanda görüþ belirtmek artýk zor diye. Hatta yemek tarifini örnekledim, biri yapar sorumluluðu bana kalýr.

Benim insanlarý eleþtirdiðim görülmemiþtir. Býrak bilgili alimi cahil cüheyla benim için deðerlidir.
    Estaðfrullah, sizin için diþimi kýrarým.
    Her zaman daha iyiyi, güzeli özlemlerini dile getiren paylaþýmlarýnýza sadece küçük bir ilave yapmak isterim.
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

2.  Alýntý Originally Posted by ariston Yazýyý Oku
    Bugün artýk metrakare ayný olsa bile çok odalý evlerin daha deðerli olmaya baþladýðýný düþünmeye baþladým. Ýnsanlar bilgisayarda diðer aile bireylerinden ayrý ilgilenmek istiyorlar. Evden çalýþma geldi sürekli odaya giren çocuk veya evcil hayvan haberlere konu oluyor. 3+1 yerine 4+1 ve fazlasýna raðbet olabilir.
    Evde aile bireyleri varken çalýþmak istemeyen ciddi bir kitle var. 1+0’a raðbet olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

3.  Alýntý Originally Posted by parasever Yazýyý Oku
    kanser mi köfte mi , kanser mi köfte mi , kanser mi köfte mi
    Tam güvenmeyin deniyor.

Bence ilk linkin tarifi iyi. Köfte harcý hafif sulu olursa daha iyi oluyor.

https://justmicrowaveit.com/microwave-meatballs/

https://www.food.com/recipe/microwav...#activity-feed
    Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."

4.  Alýntý Originally Posted by Westwind Yazýyý Oku
    Evde aile bireyleri varken çalýþmak istemeyen ciddi bir kitle var. 1+0’a raðbet olabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
    Ona her zaman ihtiyaç varrdýr. Ama evde ortaokula giden iki çocuk var ise ayný odada bilgisayara girmek istemezler bence, diðeri direkt ispiyonlayabilir.

Ben eskiden misafirliðe gidiyordum herkes odasýna çekilince salonda kendi baþýma kalýyordum. Misafir olayý bence bitti. Whatsapp'dan bir kaç karþýlýklý cümle yazýlýyor, o tip iliþkiler yaygýnlaþýyor. Bazen ben okunduyu kasten iþaretlemiyorum, gece yatmadan önce okundu diye iþaretliyorum.

5.  Alýntý Originally Posted by fuzzy_logic Yazýyý Oku
    Estaðfrullah, sizin için diþimi kýrarým.
    Her zaman daha iyiyi, güzeli özlemlerini dile getiren paylaþýmlarýnýza sadece küçük bir ilave yapmak isterim.
    Saðolun, ondan eminim yoksa benim herhangi birine dostum dediðim vaki deðildir, ilk olma ihtimaliniz yüksek.

6. Dýþarýsý neden satýyor

7. Bugün açýða satýþ oraný yüksek %13,9.
    Ýlginç geldi.

Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

8.  Alýntý Originally Posted by cokýsacý Yazýyý Oku
    Dýþarýsý neden satýyor
    Amerikanya'da yýllýk enflasyon %7,5 üzerine çýktý. 40 yýl evvele döndüler bizim 20 yl evvele döndüðümüz gibi.
    Onlarýn endeksi de hafýza tazeliyor tabiykine.
    Çok sürmez FED Powell Yellen falan Dowa destek atar.
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.

Sayfa 456/1001 ÝlkÝlk ... 356406446454455456457458466506556956 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •