Sayfa 60/472 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 3774 madde; 473 - 480 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bir youtuber Arjantin e gitmis adam Turk dolasiyor ve anlatiyor iste surada su ucuz soyle guzel boyle fiyatlar falan diye

Arjantinde malum ekonomik kriz var adamlarin parasi karaborsada 220 bankada 100 den islem goruyor dolara karsi

Adam cok ilginc bir sey soyledi halk agziyla ama cok hosuma gitti

Dediki

Zengin ulke olmak icin ya petrolun olacak yada baska ulkeleri somureceksin yada essek gibi calisacaksin

Arjantin bunlarin hicbirisini yapmadigi icin bu durumda dedi cok hosuma gitti. Turkiye ile bu kadar benzerlik inanilmaz

Simdi 210 tane adam sirayla dizilmis. Dizilme sirasi zenginden fakire dogru. En sonlarda afrika ulkeleri falan var en basta amerika singapur almanya Dubai falan

Tam bu esnada Turkiye diyorki hayir ben Dubai den sonra en zenginim

Tabi herkeste gulusuyor hatta bazilari da kahkaha atiyor

Iste EYT lilerde bu durumda. Adamlar kendilerini dunyanin en zengin 2. ulkesi zannediyor. Oysaki senin yerin Ugandanin bi ustu Zimbabwe nin bi alti.

Ama anlatamadik bir turlu. Anlamiyorlar.
    Bu kadar zengin değilsek, başımızdaki milyarlarca liraya saray yaptırıp günlük 10 milyon masrafla niye otursun. Neden 10 küsür tane özel uçak kullansınlar ( bir tanesi ultralüks). Neden en dandik yetkilinin bile altında makam aracı olsun. Biraz daha yetkililerin altında mercedesten, A8 den başka araba olmasın. Daha sayamayacağım birçok lüks neden kullanılsın zimbabve nin bir tık üstündeysek.
    Ülkeyi zengin sanan Eyt lilermi? Baştakilermi?

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Bu kadar zengin değilsek, başımızdaki milyarlarca liraya saray yaptırıp günlük 10 milyon masrafla niye otursun. Neden 10 küsür tane özel uçak kullansınlar ( bir tanesi ultralüks). Neden en dandik yetkilinin bile altında makam aracı olsun. Biraz daha yetkililerin altında mercedesten, A8 den başka araba olmasın. Daha sayamayacağım birçok lüks neden kullanılsın zimbabve nin bir tık üstündeysek.

Kendilerine saraylar yaparken, ya da en alt kademe bürokrat-kamu yetkilisi makam aracı alırken itibardan tasarruf edilmez diyenler...elin göçmenini için gayet cömert olanlar, kendi vatandaşının hakkına sıra geldiğinde ah, vah ekonomi cart curt.

Argo tabirle, kendilerine şapur şapur; bize gelince yarabbi şükür.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

3. Babamın yaşındakiler 45 lerinde emekli oldu..zaten adam 65 de rahmetli oldu...15 yaşında çalışmaya başladı, 18 yaşında gurbete çıktı...Sadece benim babam değil, o dönemdekilerin hepsi benzer zorlu süreçlerden geçti...Hepsine aldıkları emekli maaşı helal olsun, bir Allah'ın günü erken emekli oldular, bize yük bıraktılar diye düşünmedim.

Ama gram hak yediğini görmedim, zerre başkasının malına, devlet malına el uzattığını bilmem...o dönemde yaşayan rahmetli büyüklerimizin çoğu da öyleydi.

Ülkede çalışan kesimin haklarından önce büyük hırsızlara laf edin...ülkeyi çalan, karunlar gibi yaşayan zenginlere bakın nasıl yapmışlar o serveti...onlarla mücadele edin.

Bu ülkede öyle "sıkıntılı" kişiler var ki, öğretmenin maaşına laf eder...polis fazla alıyor der...arkadaş küçük hesaplar yapma, maaşlı gariban kesimle uğraşma...büyük hırsızları takip et, ülkeyi yiyip bitirenlerle uğraş.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku

Bastakiler

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Babamın yaşındakiler 45 lerinde emekli oldu..zaten adam 65 de rahmetli oldu...15 yaşında çalışmaya başladı, 18 yaşında gurbete çıktı...Sadece benim babam değil, o dönemdekilerin hepsi benzer zorlu süreçlerden geçti...Hepsine aldıkları emekli maaşı helal olsun, bir Allah'ın günü erken emekli oldular, bize yük bıraktılar diye düşünmedim.

Ama gram hak yediğini görmedim, zerre başkasının malına, devlet malına el uzattığını bilmem...o dönemde yaşayan rahmetli büyüklerimizin çoğu da öyleydi.

Ülkede çalışan kesimin haklarından önce büyük hırsızlara laf edin...ülkeyi çalan, karunlar gibi yaşayan zenginlere bakın nasıl yapmışlar o serveti...onlarla mücadele edin.

Bu ülkede öyle "sıkıntılı" kişiler var ki, öğretmenin maaşına laf eder...polis fazla alıyor der...arkadaş küçük hesaplar yapma, maaşlı gariban kesimle uğraşma...büyük hırsızları takip et, ülkeyi yiyip bitirenlerle uğraş.
    Ben sizi anliyorum

Bastakiler soyuyor biz niye soymuyoruz diyorsunuz

Baskalarininda yanlis yapmasi sizin yanlisinizi mubah etmez. Yanlis yanlistir

6.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Ben sizi anliyorum

Bastakiler soyuyor biz niye soymuyoruz diyorsunuz

Baskalarininda yanlis yapmasi sizin yanlisinizi mubah etmez. Yanlis yanlistir
    Sen önce haksız yere aldığın emekli maaşlarını iade et!

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sen önce haksız yere aldığın emekli maaşlarını iade et!

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kendilerine saraylar yaparken, ya da en alt kademe bürokrat-kamu yetkilisi makam aracı alırken itibardan tasarruf edilmez diyenler...elin göçmenini için gayet cömert olanlar, kendi vatandaşının hakkına sıra geldiğinde ah, vah ekonomi cart curt.

Argo tabirle, kendilerine şapur şapur; bize gelince yarabbi şükür.

Kendilerine helal gördüklerini başkalarına haram gören bu kesime ne laf anlatacaksınız...!!!

Sn cauti elinize sağlik , pisikletci abim gariban eytlilerlen uğraşıp duru memlikatı batırcekler diye. Ulen mına köyünde bi eytliler hakkini alinca batacaksak batsın amk. bee ( asıl sebebi görmeyip de görmemezlikden gelene de teessuflerimi fışkırtıyorum)

SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 60/472 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •