Sayfa 486/1001 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Rusya gitsin Meksika korfez ine askeri yıgınak yapsın bakalım ne olacak abd cok y. Bir ulke birde algı yapıyorlar sanane Avrupa mudahale etmiyor sana ne olaki amaç ne ki Rusya savaş falan istemiyor sen adamların dibine askeri yıgınak yaparsan adamlar ne etsin dunyayı algıyla yonetmek ten başka bir gucu olmayan korkak bir ulke abd

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Garip olan Ukrayna NATO ya gireceği için işgal edilecek. NATO ABD AB de bu işgale karşı en ufak bir tedbir almıyor gözüküyor. Eğer bu Rusya için bir tuzak değilse NATO karizmayı çizdirir. Yani bu kadar aleni göstere göstere yapılacak bir işgalin perde arkasında ABD de Venezuelayı mı işgal edecek. Yada Rusya ve ab nin enerji bağını mi koparacak. Ukrayna işgalinde Rusya'nın eline ne geçecek. İşgal sonrası yaptırımlar Rusya ekonomisine hasar bırakmayacak mi. Yada ABD bak ben NATO yu tek başıma finanse ediyorum bana bedel ödemezseniz işgal edilirsiniz demek mi istiyor. NATO'nun görevi üye ülkeleri saldırılarında korumak değil mi. Ukrayna da üye olacak ama önce dayağı ye öyle gel mi diyorlar. Kerem abinin dediği gibi neredeyse Rusya'ya yalvarıyorlar Ukrayna yı işgal et diye. Bu hamleden sonra bir şeyler değişecek belki Avrupa daha çok silah için para ödeyecek. Ukrayna yönetimi de beni şuan korumayan NATO ya girmem demiyor. Rusya üzerinde silah mı denenecek. Bu tuzak mı kim kime tuzak kuruyor çok merak ediyorum

3. Diğer taraftan Rusya fed gibi algı üzerinden para kazanıyor. Ekonomisinin çoğu petrol ürünleri olan Rusya yattığı yerden para kazanıyor. Ben olsam ha bu gün ha yarın işgal edecem diye diye petrol fiyatlarını zirveye taşırım.

4. Ukrayna bir tuzaksa Rusya burda dayağı yerse Ortadoğu'da, Orta Asya'da nefes alamaz. Bu savaşın sonunda sanki dünya yeniden şekillenecek.

5. zaman gelmedı daha astrologlar 15 subat 25 subat arası olur dıyor bırseyler bakalım olacak mı..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Elektrikli araçlar çoğalacak diye milyonlarca kişi brent petrolü 70-80 lerden shortladı , kimse petrolün buralara çıkacağını tahmin etmiyodu , batırdılar dünyayı iblisler

7.  Alıntı Originally Posted by horhoti Yazıyı Oku
    Rusya gitsin Meksika korfez ine askeri yıgınak yapsın bakalım ne olacak abd cok y. Bir ulke birde algı yapıyorlar sanane Avrupa mudahale etmiyor sana ne olaki amaç ne ki Rusya savaş falan istemiyor sen adamların dibine askeri yıgınak yaparsan adamlar ne etsin dunyayı algıyla yonetmek ten başka bir gucu olmayan korkak bir ulke abd

PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Irak ve afganistanda hem asker kaybetmiş. Hemde trilyon dolarlar harcamış ülkeye korkak ve algıdan başka gücü yok demek ne kadar doğru ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Irak ve afganistanda hem asker kaybetmiş. Hemde trilyon dolarlar harcamış ülkeye korkak ve algıdan başka gücü yok demek ne kadar doğru ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Irak ve Afganistan'da kime karşı savaştı da bu kadar hasar aldı? Veya Vietnam da? 2 dünya savaşında da ülkeleri boksorlere benzetirsek 10. Raunda gelmiş tükenmiş boksörler varken sahneye çıktı. ABD askeri gücü için gerçek bir test bence şu ana kadar yaşanmadı.

Sayfa 486/1001 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536586986 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •