Sayfa 506/1044 İlkİlk ... 64064564965045055065075085165566061006 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Görevimden dolayı fazla yazamıyorum ama zaman zaman takip ediyorum.Çok değerli paylaşımlarınız var.Allah razı olsun.
    Bende Sayın lütfü bey gibi bekliyorum.1 yıl önce halkb aldım sağolsun hep aynı yerinde Herkese iyi geceler.YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selim ons grafiği arka sayfada kaldı.
    Altın üzerinde merkez bankalarının baskısı var gibi pek yükselmesine müsade edilmiyor ama bu enflasyonist ortamda nereye kadar devam eder bu baskı.
    Gördüm abi grafiği, başka bir şeyle ilgileniyordum. Tıpkı 90 lı yıllara döndük abi. Bazı şeyleri anlatıyorum yenilere yani 30 yaş altı gençler ne demek istediğimi anlayamıyorlar. Enflasyonist ortamlarda büyümüş nesiller olarak bu duruma anlam verebiliyoruz bizler.Ama gençler ne demek istediğimizi anlamıyorlar. Kitaplarda yazılı olan bir şeyi yaşayarak öğrenmeleri çok acı ama...
    Yapacak bir şey yok maalesef.

Tvde gördüm kur korumalı hesaplardan sonra sırada yastık altındaki altınlara göz koydular. Önce yastık altındaki altınların, neden yastık altında olduğunu az birazcık düşünseler ...

Abi beni konuşturacaksın şimdi. Ondan sonra siteden yasak yicem.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3. AVOD hayat belirtisi yok siyah çizgi 3.68 dikkat edilmesi gereken rakam.

4.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Gördüm abi grafiği, başka bir şeyle ilgileniyordum. Tıpkı 90 lı yıllara döndük abi. Bazı şeyleri anlatıyorum yenilere yani 30 yaş altı gençler ne demek istediğimi anlayamıyorlar. Enflasyonist ortamlarda büyümüş nesiller olarak bu duruma anlam verebiliyoruz bizler.Ama gençler ne demek istediğimizi anlamıyorlar. Kitaplarda yazılı olan bir şeyi yaşayarak öğrenmeleri çok acı ama...
    Yapacak bir şey yok maalesef.
    Öğrenecekler Selim el mecbur bundan sonra böyle şımarıklık yapıp her istediklerine baba parası ile sahip olamayacaklarını daha çok çalışıp çabalamaları gerektiğini anlayacaklar artık.Kendi ve çoluk çocuklarının geleceği için.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    ....

Şimdi üstadım yukarıda serzeniş etmişsin kimse bir şey sormuyor diye. Kimsenin bir şey sormasını beklemeye gerek yok.
    Senin sisteme göre hazır olan hisseleri yayınla analizini yapalım uygun olanları değerlendirelim.
    Doğru diyorsun da ben sürekli araştırma ve geliştirme fâliyetlerinde olduğum için hisselerle ilgilenemiyorum...!

Ben işin biraz başarı kısmına odaklandım. O nedenle hisse takibi 2. planda kalıyor...

Zamanı geldiğinde nasılsa hisselere de geçerim ama hâlen fırsat varken geliştirme yapmam lâzım...

Para her zaman kazanılır ama gelişim için zamanım kısıtlı...

O nedenle arada beni tetiklemek lâzım ki, paylaşım yapabileyim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

6. Neyse bu akşam bu kadar yeter hepinize iyi akşamlar dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.Görevimden dolayı fazla yazamıyorum ama zaman zaman takip ediyorum.Çok değerli paylaşımlarınız var.Allah razı olsun.
    Bende Sayın lütfü bey gibi bekliyorum.1 yıl önce halkb aldım sağolsun hep aynı yerinde Herkese iyi geceler.YTD
    Sn. Ozannn maalesef banka hisselerinde yatırımcılar uzun yıllardır para kazanamadılar, dolar bazlı baksak hepsi çöpten daha ucuz, TL bazlı baksak bazı özel bankalar ancak 4 yıl önceki zirvelerine geldiler, birde bunlardan daha beteri kamu bankaları var, neyseki ben etrafımdan kimseye kamu bankası aldırmadım ama kendim aldım

Kamu bankaları özelinde herkesin yazdığı olumsuzları tekrar etmeye gerek yok ama bir yada bir kaç haber her şeyi olumlu yapabilir ben bu konuda ümidimi koruyorum sonuçta bir ümittir yaşatan insanı
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Sn. Ozannn maalesef banka hisselerinde yatırımcılar uzun yıllardır para kazanamadılar, dolar bazlı baksak hepsi çöpten daha ucuz, TL bazlı baksak bazı özel bankalar ancak 4 yıl önceki zirvelerine geldiler, birde bunlardan daha beteri kamu bankaları var, neyseki ben etrafımdan kimseye kamu bankası aldırmadım ama kendim aldım

Kamu bankaları özelinde herkesin yazdığı olumsuzları tekrar etmeye gerek yok ama bir yada bir kaç haber her şeyi olumlu yapabilir ben bu konuda ümidimi koruyorum sonuçta bir ümittir yaşatan insanı
    Lütfü bey;Günaydın..Ben teknikten anlamam ve alanım değil.Bir hisse iyice düşmüşse alırım ve beklerim. Hissem Halkb gelince..Sanırım 20 Mart 2020 tarihi civarında ilk Pandemi çıktığında hissenin fiyatı ne ise şu an da ya altında ya da aynı fiyatlarda..Olan benim 1 yıla oldu ve uçan hisselere öylece bakakaldım..Üzücü bi durum şüphesiz..Yalnız bizim tahta yapıcılar halkb ve vakbn çok ucuz veya cömert olarak buralardan halen hisse veriyolarsa vardır bir bildikleri deyip geçiştiriyorum Sonuçta ikimizinde elinden bir şey gelmez..Hayatımızın her anlamında UMUDU elden kaçırmamak gerekiyo..Eğer UMUTSUZ olursak sonu iyi olmayabiliyo
    Lütfi bey; her şeyin başı sağlık ..Evet para da önemli de sağlık giderse naparsın parayı..

Biliyorsun 13 Mayıs ayında son dilekçe tarihi.13 mayıstan öncede verebilirler(müneccim değiliz)..ABD Anayasa mahkemesi kabul eder mi dilekçeyi o muallakta..En baştan kabul etmezse jürili duruşmalara kalıyoruz.Jürili duruşmalarda da ceza kesme ihtimali yüksek ve uzlaşma//anlaşma yoluna gitme ihtimali var...
    Ben pencereye şu açıdan bakıyorum..Başkaları umrumda değil çünki bu benim bakış açım..OLABİLİRDE//OLMAYABİLİRDE..
    10 yıl sürünen 2 hisse halkb ve vakbn..Şimdi HALKB Anayasa mahkemesi son durak..Peki bizim Avukatlar nihai sonucun şu an ne olduğunu-olabileceğini tahmin/analiz edemiyorlar mı?...Yani SÜREÇ yani ZAMAN daraldı...(BENCE)..Peki beklenti önce satın alınır sonra gerçekleşmez mi?...Atıyom halkb ve vakbn prim yapmaya başlarsa bir çok kişi ne oluyo diye düşünmeye başlaya bilir?Ama atı alan Üsküdarı geçmiştir..

Hisselerin çoğunluğu sanırım Halk yatırım ve Vakıf yatırımda..Tahsisli yapılıyor ve alınan hisseler nerede oluyor..Bununla bağlantılı olarak seçim ve erken seçimi düşünerek yine bir hayal kurmakta zarar yoktur diye düşünüyorum.

Bu benim düşüncem ve YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR..Dedik ya UMUTLAR//HAYALLER OLMAZSA..E bende yazdım bir umut SENARYOSU..
    En güzel Pazar sizlerle olsun.Dostça,
    YTD

Sayfa 506/1044 İlkİlk ... 64064564965045055065075085165566061006 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •