Sayfa 88/993 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Yoldan geliyorum trafik patatese bağlamış heryer kilit .

İnip yürüsen daha hızlı gidersiniz nerede çıkmıyorlar bu insanlar trafiğe haftasonu iki gündür perişan olduk

Chery domates 34 TL olarak gördüm.
    Salatalık 30 TL idi.
    Bu fiyatlar 1 hafta sonrasına göre çok uygun fiyatlar aslında.
    1 Şişe Tubourg 50 cc bira hemen her yerde 20 TL
    Bir yerde 19 TL idi. Orayı not ettim.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Salatalık 30 TL idi.
    Hayatın kaymaklı tarafını yedi önceki nesil. Musibet kısmı da bize düştü. İçmeyi geçtim hıyar bile yiyemicez.

4. Kalfalık ve ustalık sahip olmayan kuyumcu işletmesine sahip olamıyor artık o sebeple eskiler muaf değildir diye düşünüyorum ama kaçında vardır ustalık belgesi ve usta öğretici belgesi bilinmez .

İstanbul Ümraniye de benzin zamlarından sonra trafik kısmen rahatladı...Çoğu insan toplu taşımayı tercih ediyor gibi...Geçen Kabataşta işim vardı 1.köprüye girdim trafik o saate göre yoğundu...Ama beşiktaş kabataş hattı oldukça sakindi...

Bana göre İstanbul trafiği kısmen rahatladı , Pandemi döneminde herkes araba almaya başlayınca ara sokaklarda bile trafik oluyordu......

6. MEB 20 yaş üstüne ve sgk çalışana Akbil almasına engel değil diye maddeyi değiştirdi .

Sadece bir büroda 45-50 yaş üstü 5000 kişi sırada dedi ilkokulu okulu o yaşta bir arkadaş .

55 TL ye bir sene öğrenci olma üstelik 6 senede bitirme hakkı var .

İnsanlar yoldan iyi tasarruf edecek .

Yol masrafını aylık Akbil harcırahı alanlar bu yolu deneyebilirler . 78 TL verecek 430 TL yerine aradaki fark yılda bir deliği kapatır .

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Salatalık 30 TL idi.
    piskoya deseydin sana 4 de 1 fiatına bulurdu

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İstanbul Ümraniye de benzin zamlarından sonra trafik kısmen rahatladı...Çoğu insan toplu taşımayı tercih ediyor gibi...Geçen Kabataşta işim vardı 1.köprüye girdim trafik o saate göre yoğundu...Ama beşiktaş kabataş hattı oldukça sakindi...

Bana göre İstanbul trafiği kısmen rahatladı , Pandemi döneminde herkes araba almaya başlayınca ara sokaklarda bile trafik oluyordu......
    bence benzini mazotu 25 tl yapsın ne trafik kalır nede 2 ci el arac piyasasında pahalilik cözümse cözüm yaparsa a.k partisi yapar

Sayfa 88/993 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •