Sayfa 505/1001 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Komik olan beceriksizlikleri yüzünden şeyi 7 den 18 e çıkarıyorlar.. sonra da efendim ee aslında daha pahalı olması gerekiyor ama biz enerjide sübvanse yapıyoruz size kıyak geçiyoruz diyorlar..özürleri kabahatlerinden büyük..şeyi zıplatmasaydınız bu fiyatlar olmazdı zaten liyakatsız yumurtalar..
    Kime sübvanse yapıyorlar?
    Kimin enerji faturasını devlet ödüyor?
    Ben ne üniversitede yurt, ne kredi, ne burs alamadım, çalışarak okudum, SGK kayıtlarımı koyarım. Sonra bu günlerimi sildi SGK "öğrenciyken nasıl çalıştın diye" Elinin körünü kırtlattıklarım.
    Daha devletten aldığım bir kıyak, indirim yok. Ne afedilen vergim, ne Bag Kurum, ne GSS, her kuruşunu alınterimle, gurbette kazandığımla ödedim.
    Bedava ulaşım, alışveriş kartı, faturası ödenen, maaş bağlanan kim?
    Burada var mı kimse söylesin?
    Bu yardımları alanlar liste liste açıklanmalıdır.
    AKPden kurulu düzeni, parsası olup, kart, maaş, yardım alanlar tek tek tespit edilmelidir.
    Ağzına sıçtığım muhalefetin işi ne? Basın toplantısı yapıp ağlaşmak mı?
    Ikı tane belediyeden burs almış ağzı köpüklü aşiftenin tek örnek mi olduğunu sayıyorsunuz?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Güne negatif bir açılışla başlandı

DolarTL 13.51
    Viop %-1.03

3. 14 Şubat satıcıların bayram ettiği gün diye saplantı haline geldiğimiz gün

insanların bu günü bahane ederek seviyorum sandıkları insana külfet yükleme sevgisini ispat ettirme gayesi

Kalp, kan pompalamaktan başka bir işe yaramıyor.
    Aşk, sevgi ve nefret başta olmak üzere tüm duygular beyinde yaşanıyor.. Duygusallığınızı da "akıllı" yaşayın. .

4. Cuma sert satış ve sonrası sert alım
    Bugün sert satışla başladı
    x100 1995 altına inerse
    artık bir süreliğine yükseliş beklentilerini unutmak lazım bence
    Başlangiç hiç güzel değil

Boşverin UKR şimdi..
    pala güzel LONG açma fırsatı verdi gibi..seans açılmadan..

Böyle günler az bulunur..

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Komik olan beceriksizlikleri yüzünden şeyi 7 den 18 e çıkarıyorlar.. sonra da efendim ee aslında daha pahalı olması gerekiyor ama biz enerjide sübvanse yapıyoruz size kıyak geçiyoruz diyorlar..özürleri kabahatlerinden büyük..şeyi zıplatmasaydınız bu fiyatlar olmazdı zaten liyakatsız yumurtalar..
    Elektrik de subvansiyon var doğru. Ancak alım gücünü enflasyonu düşük gösterme çabasının sonucunda öyle düşürdüler ki sıradan bir gelişmiş ülke vatandaşının umurunda olmayacak birçok gider buradaki herkes için ciddi sıkıntı. Doğalgaz ve akaryakıt giderleri ülkedeki herkese dokunmuyor olabilir ama elektrik öyle değil. En ücra köydeki adama bile elektrik faturası gelir.
    Subvansiyon yapmak yerine ülkeyi liyakat ile seçilmiş, kabul görmüş ekonomi teorilerine göre yönetselerdi bu kadar kötü duruma da düşmezdik.
    Subvansiyonun da sonu yok. 85 milyon nüfuslu dev bir ülkeyiz, günden güne de herkesin alım gücü düşüyor. Bakalım sonumuz ne olacak.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

savaş lafını asels seviyor yeşil açtı diyelim
    la sana ne oluyor pkent
    sen top üretmiyon ki turizm firmasısın
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Boşverin UKR şimdi..
    pala güzel LONG açma fırsatı verdi gibi..seans açılmadan..

Böyle günler az bulunur..
    aynen..

long fırsatı bu açılış

Sayfa 505/1001 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •