Sayfa 540/1001 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,313 - 4,320 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    13.6703 vurdu çekti
    dolar için son hafta, şirketlerin vergi avantajından yararlanabilmek için kkm geçiş hakkı cuma günü sona eriyor.. kkm giriş seviyesini yukarıda tutuyorlar şu ara, doların gerçek hal-i pür melalini görmek için haftaya bakarız

2. Saçma sapan bir savaş illüzyonu. Ama ben bittiğini düşünmüyorum. Bir süre daha bu işten ekmek yerler. Sonuçta demeç vermek bedava. Pozda ısrarcı olmamak stop olmak lazım. Yukarı da aşağı da.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Kapanışı çok merak ediyorum
    x100 deki en önemli direnç bölgesine geldik
    görselde aldatmaca yoksa
    palagiller almaya devam ediyorlar

4. palagiller dün 1900 sattıklarını 2050de alıyorlar. bu haftanın kaza nanı gar. yat. oldu.

5. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Batılı ülkelerin "işgal" iddialarına tepki gösterdi

MOSKOVA (AA) - Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Batılı ülkelerin Rusya'nın
    Ukrayna'yı işgal edeceğine yönelik suçlamalarını "enformasyon terörü" olarak tanımlayarak
    "Tatbikatları, kimin ne düşündüğü, nasıl bir histeri yarattığına veya
    gerçek bir enformasyon terörü yarattığına bakmadan gerçekleştiriyoruz." dedi.

Lavrov, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) Dönem Başkanı ve Polonya Dışişleri
    Bakanı Zbigniew Rau ile Moskova'da gerçekleştirdiği görüşmenin ardından
    düzenlenen ortak basın toplantısında, açıklamalarda bulundu.

Rusya'nın askeri tatbikatlarını kendi topraklarında gerçekleştirdiğini savunan Lavrov,
    "Bu tatbikatlar, planlar dahilinde gerçekleştirilip tamamlanıyor. Belarus'la
    yapılan ortak tatbikat da dahil olmak üzere hepsi daha önceden ayarlanmış
    bir takvime göre yapılıyor." diye konuştu.

Söz konusu tatbikatlara yönelik Batılı ülkelerden gelen eleştirileri de değerlendiren
    Lavrov, "Tatbikatları kimin ne düşündüğü, nasıl bir histeri yarattığına veya
    gerçek bir enformasyon terörü yarattığına bakmadan gerçekleştiriyoruz. Kervan
    yürüyor." ifadelerini kullandı.

Lavrov, Ukrayna'nın NATO üyeliğinden vazgeçmesinin, Avrupa dahil birçok ülke tarafından
    olumlu karşılanacağını iddia ederek "Bu gerçekleşirse Avrupa'dakiler de
    dahil olmak üzere birçok kişinin rahat bir nefes alacağına inanıyorum." değerlendirmesinde
    bulundu.

- AGİT'in Ukrayna'daki Özel Gözlem Misyonu çalışmalarını sürdürüyor
    Rau da basın toplantısında yaptığı açıklamalarda, Üçlü Temas Grubu'nun çalışmalarına
    ve Ukrayna'daki Özel Gözlem Misyonunun görevlerine devam etmesi gerektiğini
    söyledi.

Üçlü Temas Grubu nezdinde yürütülecek müzakerelerin son derece önemli olduğunun
    altını çizen Rau, "AGİT'in dönem başkanı olarak, mevcut açmazı çözmeye yönelik
    çabalar doğrultusunda bu formatı her konuda desteklemeye hazırız." dedi.

Rau, bazı ülkelerin AGİT'in Ukrayna’daki Özel Gözlem Misyonundaki gözlemcilerini
    çektiğini anımsatarak "Misyonun çalışmaları buna rağmen sürüyor. Görüşmemde bu
    durumun misyonun görevini yerine getirmesinde bir kısıtlamaya yol açmadığını belirttim.
    Misyon yükümlülüklerini yerine getirmeye devam etmektedir." ifadelerini
    kullandı.

-AA-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6. KY yi terste bırakmaktan başka bir oyun yok. Bazende yakaladıkları büyük balıkları da bitiriyorlar.
    Geçen gün bir programda Aralık ayı operasyonunda viopçuların %80 i batırıldı dendi. Ben de bunu düşünüyorum. Piyasa yapıcı el kendisi hariçindeki parası olanların çoğunu batırdı.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Kapanışı çok merak ediyorum
    x100 deki en önemli direnç bölgesine geldik
    görselde aldatmaca yoksa
    palagiller almaya devam ediyorlar

Yav üstad sen bu alım satım pastasını forumda belki de en iyi yorumlayan kişisin
    ama ne oldu da küçükler gelip bugün 750 milyonluk mal satayım dedi.

Top atışları başlamış deniliyor amma
    Viopçular yalan haber de yayabilir..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 540/1001 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550590640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •