Ufak ufak alıp burdan bekleyen şanslı
Biz yanlış yapıp kafadan 100 bin lotla dalip ekledikde ekledik🤣 ocak poliçe veya büyük sözleşmeleri kap atsalar yatırımcıyı bilgilendirseler fena mı olur? BAE ziyaretide bitti, varlık fonu finans şirketleri ilgileride fıs çıktı diyebilirmiyiz?
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
2 senedir fiyatlama yapmaması benim için etkili oldu,
Son bilançolara göre en iyi sigorta firması diyebiliriz bence. Ayrıca birleşmenin etkilerini atması gereken zamanlar olarak düşündüm şişe ve oyakc birleşmesi sonrası yatay hareketine benzettim. Birde malum seçimlerin yaklaşmasi be bae ziyaretide şirket için beklenti arttirdi ancak şuanlık hacim yok. Bende %10 yukardan maliyetliyim malesef bekliyorum
Gercekci olacak olursak senet gereksiz yere yukarı gitmedikce BAE den bir beklentim yok.... İcerden bilgi alanlar bizden önce davranacaktır.Daha önce de gördük döviz hareketlerinde... Ne alanı ifsa ettiler ne satanı...
Bunlar benim hayalim gercekler farkli olabilir. Bol kazanclarSM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
bu 2016 ve 2019'da bedelli yapmış. Gerçi o zaman Güneş sigorta idi sanırım adı ama haydi bir daha bedelli gelin yapıyoruz derse ne olacak?
Bedelli yaptığında yine kamu şirketi değil miydi bu?
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
TVF'nin şirket satması gündemdeyken Türkiye Sigorta'ya yabancı bir ortak gelebilir mi acaba? Satılması mümkün olabilir mi?
Bir de TVF buradaki parayı temettü hariç alamıyorsa eğer mümkün olduğunca yüksek temettü açıklayarak parayı almak istemez mi? Her yıl karının büyük bir yüzdesini dağıtacaksa eğer hisse dikkat çeker ve hisseye talep oluşur.
Yer İmleri