Ufak ufak alýp burdan bekleyen þanslý
Biz yanlýþ yapýp kafadan 100 bin lotla dalip ekledikde ekledik🤣 ocak poliçe veya büyük sözleþmeleri kap atsalar yatýrýmcýyý bilgilendirseler fena mý olur? BAE ziyaretide bitti, varlýk fonu finans þirketleri ilgileride fýs çýktý diyebilirmiyiz?
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
2 senedir fiyatlama yapmamasý benim için etkili oldu,
Son bilançolara göre en iyi sigorta firmasý diyebiliriz bence. Ayrýca birleþmenin etkilerini atmasý gereken zamanlar olarak düþündüm þiþe ve oyakc birleþmesi sonrasý yatay hareketine benzettim. Birde malum seçimlerin yaklaþmasi be bae ziyaretide þirket için beklenti arttirdi ancak þuanlýk hacim yok. Bende %10 yukardan maliyetliyim malesef bekliyorum
Gercekci olacak olursak senet gereksiz yere yukarý gitmedikce BAE den bir beklentim yok.... Ýcerden bilgi alanlar bizden önce davranacaktýr.Daha önce de gördük döviz hareketlerinde... Ne alaný ifsa ettiler ne sataný...
Bunlar benim hayalim gercekler farkli olabilir. Bol kazanclarSM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.
bu 2016 ve 2019'da bedelli yapmýþ. Gerçi o zaman Güneþ sigorta idi sanýrým adý ama haydi bir daha bedelli gelin yapýyoruz derse ne olacak?
Bedelli yaptýðýnda yine kamu þirketi deðil miydi bu?
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
TVF'nin þirket satmasý gündemdeyken Türkiye Sigorta'ya yabancý bir ortak gelebilir mi acaba? Satýlmasý mümkün olabilir mi?
Bir de TVF buradaki parayý temettü hariç alamýyorsa eðer mümkün olduðunca yüksek temettü açýklayarak parayý almak istemez mi? Her yýl karýnýn büyük bir yüzdesini daðýtacaksa eðer hisse dikkat çeker ve hisseye talep oluþur.
Yer Ýmleri