Sayfa 566/1001 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,521 - 4,528 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Mesela dün hektaş konuşuldu burda, çok yükseldiği için haliyle mal ittirme için reklam yapılıyor gibi düşünceler olmuş olsada kimse almaya yanaşamamıştır, oysaki dün alan bugün yüzde 4bucuk kâr da
    borsa nasip işi, sen alıncaya kadar yükselir de yükselir, alırsan düşer. riski çoksa kazancıda çok oluyor
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by parasever Yazıyı Oku
    Hava yollarında 8 lot 8 lot 10 dakika boyunca arka arkaya binlerce işlem geçiyor.
    Bu yapay fiyat oluşturmak değil mi yasak değil mi ?
    Ak yatırım yapıyor
    Lambalamak deniyor bu işleme, yasak tabi ki...

Order flow bazlı robotları tuzağa çekmek istiyorlar galiba. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3. Şu şekilde bir söz vardı. Akşam pazarı alıp sonra satamayınca para yatmış oldu kaç gündür. Birisi için mazot olduk.

>>>>>>>>>>>>

YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

https://www.ademayan.com/borsa-icin-...indeki-sozler/
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Mecburen yatırımcı olmamak için genelde sabah alırlar akşama satarlar, oysaki ben akşam pazarı ucuzluğunu daha çok seviyorum
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mecburen yatırımcı olmamak için genelde sabah alırlar akşama satarlar, oysaki ben akşam pazarı ucuzluğunu daha çok seviyorum
    İşte doğru stratejiyi bulanların üzerine oynuyorlar arada ki yol olmasın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Savaş çarşamba çıkmıyor muydu? Kaç gibi çıkar acaba tam olarak...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İşte doğru stratejiyi bulanların üzerine oynuyorlar arada ki yol olmasın.
    İşin sırrı hergün oynamıycan, fırsatlar hiç bitmiyor,boşta beklemek lazım
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bir gün çalışma için bir arkadaşımın evine gittik. Adam yatak odasının kapısına "Bu odaya giren sonuçlarına katlanır" yazmış.

Yatak odasından bir şeyler alacaktı ben içeri girmedim kapıda bekledim, gel buraya dedi, yazıyı gösterdim. Ya dedi arada kız arkadaşlarım geliyor eve sonra yatak odasına giriyorlar ortalığı karıştırıyorlar onlar için, sana ne yapacağız demişti.

Sayfa 566/1001 İlkİlk ... 66466516556564565566567568576616666 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •