kabataş kıvmına geliniyor gibi.![]()
kabataş kayıtlarını da ölmeden izlermiyiz... deri takımlı gurubu hala merak ediyorum..![]()
![]()
yıllar oldu yılllaarrrr..
kabataş kıvmına geliniyor gibi.![]()
kabataş kayıtlarını da ölmeden izlermiyiz... deri takımlı gurubu hala merak ediyorum..![]()
![]()
yıllar oldu yılllaarrrr..
Bu ülkede 16 yaşında bir kız zorla kaçırılan ve daha sonra nisanlandirildigi kişi tarafından Boğazı kesilerek öldürüldü..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hüseyin Can Gökçek’in bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk'ü 1 yıl önce kaçırdığı ortaya çıktı. Şentürk ailesinin şikayeti üzerine yakalanan Gökçek, 'Çocuğun cinsel istismarı' ve 'Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçundan tutuklandı. Şentürk ailesinin şikayetinden vazgeçmesi üzerine 1 ay cezaevinde kalan Gökçek, ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gökçek'in 10 ayrı suçtan sabıkası olduğu öğrenildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fed Tutanakları: Katılımcılar, uygun politika ayarlamalarının uygulanmasında esnekliğin devam ettirilmesinin yönlendirici prensip olmamayı sürdürülmesi gerektiğini vurgulamaya devam etti
Fed Tutanakları: Katılımcılar, Komite'nin net varlık alımlarını yakın zamanda tamamlanması gerektiği görüşünü devam ettirdi
Fed Tutanakları: Katılımcıların çoğu federal fon faiz oranı için hedef aralığın 2015 sonrası dönemde yapılandan daha hızlı artırılması gerektiğini ifade etti
Fed Tutanakları: Katılımcılar,bilanço daraltma konusunda spesifikbir karar almadı
Fed Tutanakları: Katılımcıların çoğu, net varlık alımlarının Aralık ayında açıklanan takvime göre azaltılmaya devam edilmesini ve Mart ayının ilk yarısında sona erdirilmesini tercih etti
Fed Tutanakları: Katılımcıların bir çoğu işgücü piyasasını maksimum istihdam seviyesinde veya yakın gördüklerini vurguladı
Fed Tutanakları:
-Katılımcılar enflasyonun 2022 içinde yavaşlamasını bekliyor
-FOMC üyeleri enflasyon için risklerin yukarı yönlü olduğunu değerlendirdi
-İki üye varlık alımlarının Mart'tan önce sona erdirilmesini istedi
Fed Tutanakları:
-İki üye ekonominin büyük olasılıkla maksimum istihdama henüz ulaşmadığını savundu
-Katılımcıların çoğu eğer enflasyon lüksek kalır ise faizlerin daha hızlı artırılmasının gerekeceğini vurguladı
Bizim ilin sınırlarında olduğu için utanç verici,öncedende Eynesil ilçesindede olmuştu,gerçi il önemli değil hertaraf cani kaynıyor,örneğin belçika olayı,4 kişiyi cani öldürsün,orada ömür boyu ceza alsın,ülkemize iadesi istensin az hapislen torpillen dışarı çıksın,yani balık baştan kokuyor.
Dört şirketin net kârı 1,5 milyar TL
Saatler süren kesintiler ve cep yakan faturalar ile tartışmaya açılan elektrik dağıtım şirketlerinin net kârı dudak uçuklattı. Dört şirketin Ocak-Eylül 2021 döneminde elde ettiği toplam net kârı 1,5 milyar TL.
1
https://www.birgun.net/haber/dort-si...lyar-tl-377353
Bide zamları savunan iktidar vekilleri var,az insan utanır yahu,zaten bu katlamalı zamlar iktidarın sonunu getirecek,zaten sümen altı edilen dosyalar unutulmadı![]()
Dudak filen uçuklatmıyor...
80 milyon dan
adam başı
18.75 lira net... 9 ayda.. 2TL ay adam başı...
Kamusu osu busu, daha da düşer..
Paranın kalanı nerede. ?? Çuvalla para ortada yok ..
Bunlar sadece ufak bilinen,büyük parsadan pay kapanlar toz olmuş,daha doğrusu sümen altı edilmiş,yasalar ve kamu boşuna ele geçmedi,bunada sebep çulsuz meteliksiz aç halk...Boşuna direnmiyorlar hava basarak,korkutarak ,ele geçersek tarih boyunca bunun acısını bizden çıkartırlar diye,resmende çıkarılacak,belki biz görmesek bile mutlaka bu soygunların hesabı verilecek.
Yer İmleri