kabataþ kývmýna geliniyor gibi.![]()
kabataþ kayýtlarýný da ölmeden izlermiyiz... deri takýmlý gurubu hala merak ediyorum..![]()
![]()
yýllar oldu yýlllaarrrr..
kabataþ kývmýna geliniyor gibi.![]()
kabataþ kayýtlarýný da ölmeden izlermiyiz... deri takýmlý gurubu hala merak ediyorum..![]()
![]()
yýllar oldu yýlllaarrrr..
Bu ülkede 16 yaþýnda bir kýz zorla kaçýrýlan ve daha sonra nisanlandirildigi kiþi tarafýndan Boðazý kesilerek öldürüldü..
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Hüseyin Can Gökçek’in býçakla boðazýný keserek öldürdüðü Sýla Þentürk'ü 1 yýl önce kaçýrdýðý ortaya çýktý. Þentürk ailesinin þikayeti üzerine yakalanan Gökçek, 'Çocuðun cinsel istismarý' ve 'Çocuðun kaçýrýlmasý ve alýkonulmasý' suçundan tutuklandý. Þentürk ailesinin þikayetinden vazgeçmesi üzerine 1 ay cezaevinde kalan Gökçek, ardýndan tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýldý. Gökçek'in 10 ayrý suçtan sabýkasý olduðu öðrenildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fed Tutanaklarý: Katýlýmcýlar, uygun politika ayarlamalarýnýn uygulanmasýnda esnekliðin devam ettirilmesinin yönlendirici prensip olmamayý sürdürülmesi gerektiðini vurgulamaya devam etti
Fed Tutanaklarý: Katýlýmcýlar, Komite'nin net varlýk alýmlarýný yakýn zamanda tamamlanmasý gerektiði görüþünü devam ettirdi
Fed Tutanaklarý: Katýlýmcýlarýn çoðu federal fon faiz oraný için hedef aralýðýn 2015 sonrasý dönemde yapýlandan daha hýzlý artýrýlmasý gerektiðini ifade etti
Fed Tutanaklarý: Katýlýmcýlar,bilanço daraltma konusunda spesifikbir karar almadý
Fed Tutanaklarý: Katýlýmcýlarýn çoðu, net varlýk alýmlarýnýn Aralýk ayýnda açýklanan takvime göre azaltýlmaya devam edilmesini ve Mart ayýnýn ilk yarýsýnda sona erdirilmesini tercih etti
Fed Tutanaklarý: Katýlýmcýlarýn bir çoðu iþgücü piyasasýný maksimum istihdam seviyesinde veya yakýn gördüklerini vurguladý
Fed Tutanaklarý:
-Katýlýmcýlar enflasyonun 2022 içinde yavaþlamasýný bekliyor
-FOMC üyeleri enflasyon için risklerin yukarý yönlü olduðunu deðerlendirdi
-Ýki üye varlýk alýmlarýnýn Mart'tan önce sona erdirilmesini istedi
Fed Tutanaklarý:
-Ýki üye ekonominin büyük olasýlýkla maksimum istihdama henüz ulaþmadýðýný savundu
-Katýlýmcýlarýn çoðu eðer enflasyon lüksek kalýr ise faizlerin daha hýzlý artýrýlmasýnýn gerekeceðini vurguladý
Bizim ilin sýnýrlarýnda olduðu için utanç verici,öncedende Eynesil ilçesindede olmuþtu,gerçi il önemli deðil hertaraf cani kaynýyor,örneðin belçika olayý,4 kiþiyi cani öldürsün,orada ömür boyu ceza alsýn,ülkemize iadesi istensin az hapislen torpillen dýþarý çýksýn,yani balýk baþtan kokuyor.
Dört þirketin net kârý 1,5 milyar TL
Saatler süren kesintiler ve cep yakan faturalar ile tartýþmaya açýlan elektrik daðýtým þirketlerinin net kârý dudak uçuklattý. Dört þirketin Ocak-Eylül 2021 döneminde elde ettiði toplam net kârý 1,5 milyar TL.
1
https://www.birgun.net/haber/dort-si...lyar-tl-377353
Bide zamlarý savunan iktidar vekilleri var,az insan utanýr yahu,zaten bu katlamalý zamlar iktidarýn sonunu getirecek,zaten sümen altý edilen dosyalar unutulmadý![]()
Dudak filen uçuklatmýyor...
80 milyon dan
adam baþý
18.75 lira net... 9 ayda.. 2TL ay adam baþý...
Kamusu osu busu, daha da düþer..
Paranýn kalaný nerede. ?? Çuvalla para ortada yok ..
Bunlar sadece ufak bilinen,büyük parsadan pay kapanlar toz olmuþ,daha doðrusu sümen altý edilmiþ,yasalar ve kamu boþuna ele geçmedi,bunada sebep çulsuz meteliksiz aç halk...Boþuna direnmiyorlar hava basarak,korkutarak ,ele geçersek tarih boyunca bunun acýsýný bizden çýkartýrlar diye,resmende çýkarýlacak,belki biz görmesek bile mutlaka bu soygunlarýn hesabý verilecek.
Yer Ýmleri