Bear_Bull
@BearBull26
Brezilya Reali 5.16 lara gelmiş , dolar karşısında %10 güçlendi bu ay müthiş bir oran , darısı başımıza inşallah halkımızın çok ihtiyacı var buna...
Ahmet Mergen isimli bir genç var , adam geçen gün Kahve grafiği atmış , Tahminime göre içtiği kahvenin falına bakmış şeklinde yorumladım ve BİMER e şikayette bulundum finans dünyasında çanak çömlek ,fincan kulp grafikleri yasaklansın diye
Dur bakalım ne olacak
Abi izninizle bir şey sorup gidecem , borsadan zengin olanı duydum da vioptan para kaz***** hiç duymadım
bu abiler ablalar çok mu mütevazi
tarih ve temettü tahmini olan varsa buyursun.
Kod:Hisse Bölen PUANI Tarihi Temettü AKBNK - - - ARCLK - - - ASELS - - - BIMAS - - DOHOL - - - EKGYO - - - EREGL - - 3,5000 FROTO - - - GARAN - - - GUBRF - - - HALKB - - - ISCTR - - - KCHOL - - - KOZAA - - - KOZAL - - - KRDMD - - - PETKM - - - PGSUS - - - SAHOL - - - SASA - - - SISE - - 0,6000 TAVHL - - - TCELL - - - THYAO - - - TKFEN - - - TOASO - - - TTKOM - - - /TUPRS\ - - - VESTL - - - YKBNK - - - XU030 0,00 28.02.22
Bear_Bull
@BearBull26
Rusya Ukraynayi işgal eder yada etmez. Bunun sonunda AB nin enerji bağımlılığı sorgulanacaktir. NATO için pinti davranan başta Almanya gibi ülkeler daha fazla bedel ödeyecektir.
Yer İmleri