Sayfa 605/1001 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    senin mors dilini çözmen lazım ariston abi

mors neden önemli ?

yıldızlar arası diye bir film var izmedi isen izle

person of interesti burda çok kez yazdım dizi
    Düşünmek ibadettir demiştim.

Zamanında bir mahkemede Karadenizli bir kaptan İstanbul'daki cinayetten mahkemede sorgulanıyor. O da Hopa'dan yola çıktık taka ile başlıyor, Rize, Trabzon, Giresun, Samsun vs sürekli fırtına çıktı bizi attı geriye. Sürekli dava bir sonraki duruşmaya erteleniyor. Hatta nerede ise Karasu'ya geliyor ama fırtına hep geri atıyor.

Gel zaman git zaman hakim artık sinirleniyor,
    - Gel evladım artık İstanbul'a, diyor.

Karadenizli sanık da cevap veriyor
    - Geleyim de beni asın!
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Düşünmek ibadettir demiştim.

Zamanında bir mahkemede Karadenizli bir kaptan İstanbul'daki cinayetten mahkemede sorgulanıyor. O da Hopa'dan yola çıktık taka ile başlıyor, Rize, Trabzon, Giresun, Samsun vs sürekli fırtına çıktı bizi attı geriye. Sürekli dava bir sonraki duruşmaya erteleniyor. Hatta nerede ise Karasu'ya geliyor ama fırtına hep geri atıyor.

Gel zaman git zaman hakim artık sinirleniyor,
    - Gel evladım artık İstanbul'a, diyor.

Karadenizli sanık da cevap veiyor
    - Geleyim de beni asın!
    bir film de derki

ben bir yola çıktım gece vakti.

elimde hiç birşeyim hiç bir özelliğim hiç bir sermayem hiç bir birikimim yoktu hiç.

tek umudum

sadece kaderin bana yolu göstermesini beklemekten başka çarem yoktu.

sen yola çıkmazsan kader sana yol da göstermez

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bir film de derki

ben bir yola çıktım gece vakti.

elimde hiç birşeyim hiç bir özelliğim hiç bir sermayem hiç bir birikimim yoktu hiç.

tek umudum

sadece kaderin bana yolu göstermesini beklemekten başka çarem yoktu.

sen yola çıkmazsan kader sana yol da göstermez
    Bu facebook ilk çıktığında bana da bir hesap al dediler. Şimdi ünlü olmak iyi ileride bilinmez ve tanınmaz olmak daha iyi olabilir demiştim.

Toplumda belirli modeller öne çıkıyor ve onlardan bize uyanları örnek alıyoruz. Bilinmeyenleri örnek almak mümkün değil. Ben de kimseye örnek olmak istemem, zaten tam da aradığımı bulduğumu söyleyemem.

Aslen şu sonuca vardım ortada kurtarılacak herhangi bir şey yok, sadece insanları rahatlatacak sakinleştirilecek oyalayacak şeyler belki bulunur veya söylenebilir.

Mesela aşk bir kurtuluş yolu olabilir, aşık olan muhtemelen aklını yitirdiği için oyundan çekiliyor olabilir.

Zamaında bir dersin sınavında sorular zordu, sonraki hafta hoca notları söyledi,tabi herkesin notu düşük geldi. Sonra sınıfta "Hattı zatında sorular da çok basitti" diye türkü gibi söyledi.

Benzer bir durumda ise hoca yanlış dersin sorularını sorduğunu kabul etti ve notları katlamalı vermişti.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu facebook ilk çıktığında bana da bir hesap al dediler. Şimdi ünlü olmak iyi ileride bilinmez ve tanınmaz olmak daha iyi olabilir demiştim.

Toplumda belirli modeller öne çıkıyor ve onlardan bize uyanları örnek alıyoruz. Bilinmeyenleri örnek almak mümkün değil. Ben de kimseye örnek olmak istemem, zaten tam da aradığımı bulduğumu söyleyemem.

Aslen şu sonuca vardım ortada kurtarılacak herhangi bir şey yok, sadece insanları rahatlatacak sakinleştirilecek oyalayacak şeyler belki bulunur veya söylenebilir.

Mesela aşk bir kurtuluş yolu olabilir, aşık olan muhtemelen aklını yitirdiği için oyundan çekiliyor olabilir.
    https://www.youtube.com/watch?v=y035E2kzLYM

6. İlkokulda bir tiyato oyununda çocuk rolünde oynadım sonra oyunculuk vs işim olmadı. Kim neden oyuncu olmak ister merak ederdim.

Bir kişi olmak yetmiyor olabilir, değişik oyunlarda değişik oyuncu olmak isteyenler vardır. Zaten iyi oyuncu olma yolundakilere farklı rollerde de oynaması lazım sonra değerlendirilir deniyor.

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    İnsan asıl olarak duyguları ve düşünceleri bence, ansiklopedik bilginin önemi kalmadı.

Sırf türküleri, şarkıları inceleyerek insan nedir bir fikir elde edilebilir.

Bu da benden olsun.
    https://www.youtube.com/watch?v=g1vCetSh7js

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Ukrayna Dışişleri Bakanı: Doğu Ukrayna'da tanktan ateş edildi
    Ukrayna'nın Stanytsia Luhanska kentindeki bir Anaokulu ortaokulu,
    Perşembe sabahı Doğu Ukrayna'daki Donbas bölgesi yakınlarındaki birkaç köy ve kasabayı etkileyen top ateşiyle vuruldu.
    Ukrayna hükümetine göre, Perşembe öğleden sonra, herhangi bir ölüme neden olmayan, ancak binaların hasar gördüğü ve en az dört sivil ve bir asker de dahil olmak üzere çok sayıda kişinin yaralandığı 42 bombardıman vakası kaydedildi.
    https://www.breitbart.com/europe/202...lag-operation/

Rus'lara göre...
    Rus hükümeti, devlet medya servisi TASS'tan yapılan bir açıklamada, bombardımanın Rus güçleri tarafından değil,
    kendini ilan eden Donetsk Halk Cumhuriyeti'nin güçleri tarafından yapıldığını söyleyerek,
    olaylara kendi bakış açısını sağladı. Moskova - ve önce Ukrayna'nın onları bombalamasına yanıt olarak başlatıldı.
    https://tass.com/world/1405043

Hangisi doğru??

Sayfa 605/1001 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •