Sayfa 609/1001 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,865 - 4,872 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Akşam üzeri çok düşer ise az bir şey haftasonu heyecanı için alınabilir, şimdiden hafta sonu için almak çok mantıklı değil.

Millet ekran kapatmasın diye güniçi hisse bazlı hareketler olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Bir haftadır aynı yeri aşamıyoruz bu sekizinci temas oldu bu kadar güçlü DİRENÇ bölgesini aştığımızda neler olur siz düşünün diyene kadar anlık işlemle fur kaç mı dersiniz ?

3. SON DAKİKA
    Rusya'ya uçak dolusu Amerikan doları getirdiler
    Rusya ile ABD arasında Ukrayna gerilimine dair açıklamalar sürerken Rus bankaları, ABD’deki hesaplarından nakit para çekti. Rus Merkez Bankası istatistiklerine göre ülkeye bir uçak dolusu Amerikan doları getirildi.
    Rusya bu operasyonu daha önce de Kırım ilhakında yapmıştı.
    https://www.posta.com.tr/amp/rusyaya...rdiler-2438677

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benim bugünkü kumarım 72 saniyede bitti .

Ne vadesi ne planı burası viop
    Jeff Bezos, Warren Buffett ile bir konuşmasında sormuş:

- Senin yatırım stratejin bu kadar basitken ve büyük kazançlar sağlamışken, insanlar neden bunu kopyalamıyor?

- Warren Buffett: Çünkü hiç kimse uzun yoldan zengin olmak istemiyor. Herkes kısa yoldan zengin olmanın peşinde.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir de rusya uzmanları çıktı karşımıza...Tüm dünyada özellikle sosyal medya sayesinde müthiş bir dezenformasyon yapılıyor...En çok da devletler kullanıyor bunu, kendi sisyasi-stratejik planları için borsaları dansöz gibi oynatıyorlar.

Burada da var 1-2 haberci başı, başka bir iş yaptıkları yok, sosyal medyada gördükleri haberleri yapıştırıyorlar sadece..çok iyilik severdir bunlar, başlığı okuyanlardan duymayan kalmasın diye genelde de sabah olmazlar, satışlar sertleşip, panik havası oluşunca başlarlar haber bombardımanına!
    Müthiş gözlem
    %100 doğru... Bir kere olumlu haber yolladıklarını görmedim mesela. Sürekli roket atıldı palavraları kopyalıyosan, biraz da "ruslar çekildi" palavrası kopyala yapıştır, di mi? Ama yok... Kötü haber akışı tayfa. Sadece onları atıyolar...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Hisse senedinde emir iptalinde ne kadar ücret alınıyor

Lira altı, kuruş alıyorlar

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Jeff Bezos, Warren Buffett ile bir konuşmasında sormuş:

- Senin yatırım stratejin bu kadar basitken ve büyük kazançlar sağlamışken, insanlar neden bunu kopyalamıyor?

- Warren Buffett: Çünkü hiç kimse uzun yoldan zengin olmak istemiyor. Herkes kısa yoldan zengin olmanın peşinde.
    Hisse için doğru ama kaldıraç için mantıklı değil çünkü her vadede makas yiyorsun .

Sayfa 609/1001 İlkİlk ... 109509559599607608609610611619659709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •