Sayfa 624/1001 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Viop XXXIX

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    her sabah 15bin civarı insan çalışmak için kıbrıs rum kesimine gidiyormuş..
    neden?
    en düşük ücret 900 EUR dan başlıyormuş...
    Sabahları gidişte akşamları dönüşte kuyruk baya uzuyor. Gümrük dediğiniz şey 100 metre içerisinde 2 kapı birinden girip diğerinden çıkıyonuz. Adamlar oldukça hızlıngeçiyorlar. O yüzden kimse köprüye bi adam daha dikseniz muhabbeti yapmıyorlar
    bir halt olacağı yok.

2. Grafik oluştuktan sonra yorumlamak kolay.

Piyasa çoğu zaman bu cizim'deki gibi muntazam hareket etmez İkincisi ise, alınması gereken yerde almak, satılması gereken yerde satmak bambaşka bir disiplindir.

Grafiğe bakarak değil reel piyasada bu disiplin kazanılır.

3. çok fena şavaş çıktı ne yapcez geççek geççek buda geççek..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    dow biraz sıkıntılı gibi duruyor, bu hafta sıkı takipte kalmak lazım. sn. jas nerde acaba ?"yatırım tavsiyesi değildir"

5. Almanya'daki elektirik tüketim bedeli ücretini gösteriyor,şaka gibi vallahi yaww..
    o sandık a# kaldı gelecek vatandaşın önüne,o zaman şakanın büyüğünü halk yapacak..
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Almanyadan norveçten ucuza elektrik kullanıyonuz. İngiltereden ucuz benzininiz var. Ekmeği fransızdan ucuza yiyonuz. Halen bık bık halen bık bık namkörler
    bir halt olacağı yok.

7. Sitede güvenlikli ortamda eve pek hırsız girmiyor, kapıyı açık görürler ise arayıp kapınız açık deniyor. Zamanında benim de evime ve arabama hırsızlar girdi. Düşünüyorum beddua filan etmemiştim, keşke onu değil de şunu alsaydın, hem daha çok para ederdi hem de beni üzmezdin diye geçirdiğim oldu.

Yalnız bir seferinde arabanın arka kelebek camını kırıp sonra teybi sökeni takdir etmiştim. Ön camı da kırabilirdi. Gerçi sigorta ödedi ama ön cam daha pahalı. Soakakta camı bantlı dolaşanları görüyorum, belki tamire gidene kadar o şekilde idare ediyorlar. Belki de hırsız için strateji gereği önce orayı kırıp etrafı kolaçan etmek, sonra adım adım ilerlemek gerekiyordu ben yine de takdir ettim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Bu kafayla giderseler seçimde de hiç bir milletvekili adayı toplumun içine çıkamayacak...
    Şimdi de çıkamıyorlar,kaçıyorlar tepkiden
    Onlar adına siyaseti gazteciler, TV uzmanları yapıyor..
    Baraj seviyesinde bir oy
    Ve meclis aritmetiğinde yasamayı değiştirecek bir milletvekili dağılımı şaşırtmaz beni....
    Bu öfke birine patlamıştır her seçimde...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 624/1001 İlkİlk ... 124524574614622623624625626634674724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •