Sayfa 707/1019 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Haftanın iki gün üç günü yonca ve katar ATM ile işim oluyor her seferinde bir çanta dolusu para yatırıyorlar atm den 100 lük desteler kapasite onlar yüzünden doluyor para almıyor akşam üstü o yüzden .

Her zaman 100-150 bin yatırana denk geliyorum tramvaydan inerken veya binerken
    Atm lerde işlem limitleri var. Bi kaç bankaya baktım para yatırma limitleri öyle yüksek değil (müşteri bazlı limit tanımlanmış da olabilir tabi)

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Atm lerde işlem limitleri var. Bi kaç bankaya baktım para yatırma limitleri öyle yüksek değil (müşteri bazlı limit tanımlanmış da olabilir tabi)
    Atmlerde işlem limitine ben de rast geldim. Çekimde 10 bin felan vermiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    ATM üzerinden 24 saat içerisinde günlük maximum yatırım 20.000 TL yi geçemez.

4. 2001 krizinde bu kadar sosyete olmamıştık henüz ülke olarak..Çoğu ailenin arabası yoktu..Çevirmeli telefonlarımız vardı..
    Herkes toplu taşıma kullanıyor bakkala gidiyor yazın evimizde oturuyorduk..
    2001 krizinde sosyal medya yoktu..Bırakın tarkan a kaç tl elektrik faturası geldiğini 2 sokak ötede ne oluyor onu bile 1 ay sonra dedikodu kanalı üzerinden yarım yamalak öğreniyorduk..
    2001 krizinde 20 senelik yüksek enflasyona alışmamız neticesinde zamlar bünyeye etki etmez hale gelmiş idi..

2001 krizinde bankalar battı..Yüzbinlerce insan işsiz kaldı..Bazıları artık bir daha kendi sektörlerinde asla iş bulamadı..
    Dolar 1 ayda 3 katına gitti..Borsa yarı yarıya çöktü..( 21.000 den 7000 e düştü..)
    Faizler gecelik 1500 leri vurdu çekti..
    Piyasada müthiş bir TL (ve dolar) sıkışıklığı yaşandı..esnaf ve kobiler den çok kapanan eden oldu..Şimdi maşallah bizim buralarda kapanan tek bi kuaför emlakçı kırtasiye bakkal pideci falan yok..

Ev araba beyaz eşya (zaten şimdiki gibi satış çılgınlığı yoktu) dibe vurdu..
    Sosyal medya olmadığından insanlar eh işte yine kriz çıktı allah belasını versin bunların diyip hayatlarına devam etmek durumunda kaldılar..
    Dolar 3 tl den beri ne zaman youtube da bi ekonomi videosu izlesem..
    Bu sene çok zor geçecek..
    Dolarda hedef ne.
    Battık..
    İflas masada..
    Venezüella mı olduk..(ahanda venezüella böyle bişi konulu video de hemen yanda)
    5 tl dolar kurunda şirketler batardı..
    7 de bankalar batardı..
    10 tl de ise ülke batardı..
    13.60 oldu..
    Hala yerli yerinde ve hepsi ciro-kar rekorları kırıyor..

Onun için hiiiiçççç bişi olmaz..
    Fışşşşşkırtmaya devam..

5. Birde şu grafiklere bi bakalım..

Anlayan anlamaya anlatsın bi zahmet..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    atm'den sadece 1 kez 80bin lira yatırdım, yani yatırmak zorunda kaldım. hayattan soğudum. farklı hesaplar kullanmak gerekiyor, bazı parayı kusuyor geri ittiriyosun, tek seferde az miktarda para alıyor vs. bir de soyulmak için açık hedefsin. her şeyi saçma yani.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    2001 krizinde bu kadar sosyete olmamıştık henüz ülke olarak..Çoğu ailenin arabası yoktu..Çevirmeli telefonlarımız vardı..
    Herkes toplu taşıma kullanıyor bakkala gidiyor yazın evimizde oturuyorduk..
    2001 krizinde sosyal medya yoktu..Bırakın tarkan a kaç tl elektrik faturası geldiğini 2 sokak ötede ne oluyor onu bile 1 ay sonra dedikodu kanalı üzerinden yarım yamalak öğreniyorduk..
    2001 krizinde 20 senelik yüksek enflasyona alışmamız neticesinde zamlar bünyeye etki etmez hale gelmiş idi..

2001 krizinde bankalar battı..Yüzbinlerce insan işsiz kaldı..Bazıları artık bir daha kendi sektörlerinde asla iş bulamadı..
    Dolar 1 ayda 3 katına gitti..Borsa yarı yarıya çöktü..( 21.000 den 7000 e düştü..)
    Faizler gecelik 1500 leri vurdu çekti..
    Piyasada müthiş bir TL (ve dolar) sıkışıklığı yaşandı..esnaf ve kobiler den çok kapanan eden oldu..Şimdi maşallah bizim buralarda kapanan tek bi kuaför emlakçı kırtasiye bakkal pideci falan yok..

Ev araba beyaz eşya (zaten şimdiki gibi satış çılgınlığı yoktu) dibe vurdu..
    Sosyal medya olmadığından insanlar eh işte yine kriz çıktı allah belasını versin bunların diyip hayatlarına devam etmek durumunda kaldılar..
    Dolar 3 tl den beri ne zaman youtube da bi ekonomi videosu izlesem..
    Bu sene çok zor geçecek..
    Dolarda hedef ne.
    Battık..
    İflas masada..
    Venezüella mı olduk..(ahanda venezüella böyle bişi konulu video de hemen yanda)
    5 tl dolar kurunda şirketler batardı..
    7 de bankalar batardı..
    10 tl de ise ülke batardı..
    13.60 oldu..
    Hala yerli yerinde ve hepsi ciro-kar rekorları kırıyor..

Onun için hiiiiçççç bişi olmaz..
    Fışşşşşkırtmaya devam..
    Bizim burada kapanan çok işletme var, sen nerede yaşıyorsun, millete nasıl bir ilüzyon pompalayıp duruyorsun, ne yapmaya çalışıyorsun, millete her seferinde ahaberden yayın yapar gibi gıcık verme gereği niye duyuyorsun ben anlamadım.
    Tamam ekonomi muhteşem, herkesin bir eli yağda bir eli balda, ekonomi yönetimiyle ilgili hiçbir problem yok, herşey dört dörtlük, ikna oldum ben.

8. Sosyal medya hepimizi psikopata çevirdi..
    Uzak durun..
    Faydasını göreceksiniz..

HALKB ına 60Milyar dolar ceza gelecek idi..(daha mahkemesi bile başlamadı ABD sallayıp duruyor)
    2019 2020 de TR kan gölüne dönecek idi (Keltoş.E. Mütercimler palavrası )
    Dolar 7 tl nin üzerinde moratoryum ilan edecektik..
    ABD TR ye saldıracak idi..
    ABD türk bankalarını sistemden atacak idi.
    Bankalar batacak idi..Batık oranları çok yüksek idi..
    Dolarlara el konulacak dedikodusu belki 5 kere pişirilip önümüzde getirildi..
    Şimdilerde rusya abd savaşı..

Şu pandemi de ki palavraları saymıyorum bile..Paket halinde araştırın artık..

Reklam almak için..İzlenmek için...click almak için takipçi kasmak için ..
    Size tavsiyem..
    Hiç birisini takip etmeyin..
    Bakın en anlı şanlı en bilimsel takılanı bile emin olun yukarıda saydığım motivasyon kaynakları ile video çekiyo twit atıyo..
    Kimsenin size gerçek bilgi falan sunmak gibi bir derdi de yok..

Sayfa 707/1019 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •