Kardemir çanak hedefi 2.30 küsürler ama kulp icin ýsrar ederse kartlarý tekrardan kararým1 sene daha up trendde olucam sonrasýna bakicaz.
Kardemir çanak hedefi 2.30 küsürler ama kulp icin ýsrar ederse kartlarý tekrardan kararým1 sene daha up trendde olucam sonrasýna bakicaz.
Aslýnda çanakdan ziyade W formasyonuda var krdmr d , bu yüzden grafikte kulp yapmadan bir önceki zirveyi kýrýp gidip onaya geliyormuþ gibi yapýp onaya gelmeden topukalayabilirde. Her olasýlýk aklimda ama izliyoruz iste, tahtasýný ben yapsam þunun kimse bir lira kazanamaz![]()
Dolar bazlý 1 dolar hedefi var uzun vade..Yarasa formasyonu haftalýkta 2.60 civarý görünüyor ..
2. Senaryo mantýklý geliyor Sn.Fightclup..Endeks de olasý zirveler ile kendi zirvesini kýrýp gitmesi
Þuan defter deðeri olarakta oldukça ucuz durumda..Yaptýðý yatýrýmlar bitti , borç uzun vadeli ama ödemede sýkýntý Yok vs vs
Ara ara bu hisse ile ilgili yorumlarýnýzý merakla bekleyeceðim ..Bol kazançlarýnýz olsun
YTD
Kartonsan..271 stoplu takip edilebilir.
![]()
Yazdýklarým Ve Çizdiklerim sadece beni baðlar.Yatýrým tavsiyesi deðildir,olamaz...
BOÞ ZAMANLARINDA OKUMAK ÝSTEYENLERE BELKÝ FAYDA SAÐLAR...
Buradan indirebilirsiniz...
Not: Çoðunu ben de okumadým, zamanýnda biriktirmiþimMetaStock Formül Dili dosyasý favorimdir.
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yer Ýmleri