Sayfa 597/1200 İlkİlk ... 974975475875955965975985996076476971097 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,769 - 4,776 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Kardemir çanak hedefi 2.30 küsürler ama kulp icin ısrar ederse kartları tekrardan kararım 1 sene daha up trendde olucam sonrasına bakicaz.

2. Aslında çanakdan ziyade W formasyonuda var krdmr d , bu yüzden grafikte kulp yapmadan bir önceki zirveyi kırıp gidip onaya geliyormuş gibi yapıp onaya gelmeden topukalayabilirde. Her olasılık aklimda ama izliyoruz iste, tahtasını ben yapsam şunun kimse bir lira kazanamaz

3.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Aslında çanakdan ziyade W formasyonuda var krdmr d , bu yüzden grafikte kulp yapmadan bir önceki zirveyi kırıp gidip onaya geliyormuş gibi yapıp onaya gelmeden topukalayabilirde. Her olasılık aklimda ama izliyoruz iste, tahtasını ben yapsam şunun kimse bir lira kazanamaz
    Dolar bazlı 1 dolar hedefi var uzun vade ..Yarasa formasyonu haftalıkta 2.60 civarı görünüyor ..
    2. Senaryo mantıklı geliyor Sn.Fightclup..Endeks de olası zirveler ile kendi zirvesini kırıp gitmesi
    Şuan defter değeri olarakta oldukça ucuz durumda..Yaptığı yatırımlar bitti , borç uzun vadeli ama ödemede sıkıntı Yok vs vs

Ara ara bu hisse ile ilgili yorumlarınızı merakla bekleyeceğim ..Bol kazançlarınız olsun

YTD

4. Kartonsan..271 stoplu takip edilebilir.
    Yazdıklarım Ve Çizdiklerim sadece beni bağlar.Yatırım tavsiyesi değildir,olamaz...

BOŞ ZAMANLARINDA OKUMAK İSTEYENLERE BELKİ FAYDA SAĞLAR...

Buradan indirebilirsiniz...

Not: Çoğunu ben de okumadım, zamanında biriktirmişim MetaStock Formül Dili dosyası favorimdir.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    BOŞ ZAMANLARINDA OKUMAK İSTEYENLERE BELKİ FAYDA SAĞLAR...

Buradan indirebilirsiniz...

Not: Çoğunu ben de okumadım, zamanında biriktirmişim MetaStock Formül Dili dosyası favorimdir.

Link içinde virüs olabilir mi Watsap hesabınız elegeçmiştir uyarısı veriyor

Alıntı Originally Posted by Sonhaber Yazıyı Oku
    Link içinde virüs olabilir mi Watsap hesabınız elegeçmiştir uyarısı veriyor
    Sanmıyorum ama öyle bir uyarı veriyorsa bırakın arkadaşım Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

8.  Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Sanmıyorum ama öyle bir uyarı veriyorsa bırakın arkadaşım Ekran görüntüsü atabilir misiniz?
    Üstadım hemen çıktım inşallah sıkıntı olmaz

Sayfa 597/1200 İlkİlk ... 974975475875955965975985996076476971097 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •