Sayfa 643/1001 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,137 - 5,144 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Haberler bi anda düştü
    Rus Karakolu vurulmuş diye
    Rusya ilk hasarı aldı
    Bakalım şimdi ne olacak?

2. Rusyada shortçu olmak varmış

3.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Haberler bi anda düştü
    Rus Karakolu vurulmuş diye
    Rusya ilk hasarı aldı
    Bakalım şimdi ne olacak?
    Eğer haber doğru ise Rusya bunun altında hayatta kalmaz diye düşünüyorum. Ytd.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Ben yanlış anlamadıysam. Adam bizim aşıyla başaramadığımızı omicron başardı diyor. Burada kast edilen aşının yaygınlaştırılmasındaki başarısızlığımız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    herif 3 milyar doz aşı satmış, daha ne satsın- satamadıkları da afrika, çin, hint, kalanına dayamış malı, sadece pfizer 42 milyar para toplamış, biontech tek başına alman ekonomisinin büyümesini sırtlamış.. yetmemiş, 18 yaş altına da yapalım, yetmemiş 5-11, yetmemiş 0-5 grubuna göz dikmiş, daha ne satacak ?

yüzde 95 koruyucu diye pazarladılar- öyle bi şey yokmuş.. bulaştırmıyo dediler, değilmiş, az bulaştırıyo dediler viral yük aynı çıktı, yoğun bakıma yatışı azaltıyor dediler, belli değil.. şimdi aşılar sayesinde hafif atlattım diyolar, ulan aşıdan değil o- varyattan.. aşının bi faydası olmadığı anlaşıldı, ama bir zararı çıkacak mı- işte o belli değil.. varsa uzun vadeli zararları onu uzun vadede göreceğiz.. daha yılını doldurmadı, lakin sicili kabarık, minnacık pıhtılar, adet kanama düzensizlikleri vs vs

bill gates ne diyo- its a type of vaccine" diyo omicron için, bir çeşit aşı bu varyant diyo.. hayıflanmakta haklı, 2022 için 2 milyar doz daha satarız diye projekte ediyordu pfizer, 1.3 milyar doz hazır alınmış sipariş var elinde.. çöpe mi gitsin şimdi bu siparişler ? onun için boğaziçili faşist hoca- sınava girebilmek için 3.doz şartı koyuyor öğrencilerine

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Rus borsası 2 li dip yapsın,iş tatlıya bağlansın

6. Ruslar yardan aşağı atladı diye bizde mi atlıyalım, ortada bir tutam ot olsa belki
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    herif 3 milyar doz aşı satmış, daha ne satsın- satamadıkları da afrika, çin, hint, kalanına dayamış malı, sadece pfizer 42 milyar para toplamış, biontech tek başına alman ekonomisinin büyümesini sırtlamış.. yetmemiş, 18 yaş altına da yapalım, yetmemiş 5-11, yetmemiş 0-5 grubuna göz dikmiş, daha ne satacak ?

yüzde 95 koruyucu diye pazarladılar- öyle bi şey yokmuş.. bulaştırmıyo dediler, değilmiş, az bulaştırıyo dediler viral yük aynı çıktı, yoğun bakıma yatışı azaltıyor dediler, belli değil.. şimdi aşılar sayesinde hafif atlattım diyolar, ulan aşıdan değil o- varyattan.. aşının bi faydası olmadığı anlaşıldı, ama bir zararı çıkacak mı- işte o belli değil.. varsa uzun vadeli zararları onu uzun vadede göreceğiz.. daha yılını doldurmadı, lakin sicili kabarık, minnacık pıhtılar, adet kanama düzensizlikleri vs vs

bill gates ne diyo- its a type of vaccine" diyo omicron için, bir çeşit aşı bu varyant diyo.. hayıflanmakta haklı, 2022 için 2 milyar doz daha satarız diye projekte ediyordu pfizer, 1.3 milyar doz hazır alınmış sipariş var elinde.. çöpe mi gitsin şimdi bu siparişler ? onun için boğaziçili faşist hoca- sınava girebilmek için 3.doz şartı koyuyor öğrencilerine
    Bi bitmediniz. Doktor musun? Değilsin. Biyoloji eğitimin filan var mı? Onu da sanmam.
    Ama aşı işe yaramıyormuş diye ahkam kesmek ne kolay diil mi? Kendin olma, etrafta aşı karşıtlığı, anti aşı propagandası yapmakta nedir? Ölüyor insanlar bu yüzden. Bu saçma yazılara inanıp, aşı olmuyorlar sonra da ölüyorlar...

Aşılı olup da ağır geçiren bir tane tanıdığım yok benim. Bakın BİR tane bile yok! Ben zaten kendim bile bile oldum. Kız arkadaşım covid pozitif çıkmıştı. Ya yılbaşını yalnız geçiricektim, ya da covid olucaktım. Her mantıklı erkek gibi direk covid olmayı seçtim. Hiçbişi olmadı. Pandemi başında ABD'de 2 doz aşı olmuştum ztn. Ama sonra onları burda saymadılar, abuk subuk şeyler istediler HES koduna işlemek için. Onun üzerine 3 doz aşıda burda oldum. Toplamda 5 doz aşı ile yakalandım diyebiliriz ve en ufak bir semptom dahi göstermedim. Testi oldum mu diye emin olmak için yaptırdım, pozitif çıktı ama şaka gibi geçti. Benim için pandemi zaten bitmiş oldu bölelikle...

Aşı yaptırmayan akraba veya tanıdıklarımızdan hastaneye yatanlar çok oldu, ya da ölenlerde var. Doktor arkadaşınız yok mu hiç? Sorun hastanelerde ki durumu şu an. Acil de yatanların %90, belki de daha fazlası aşısız. Her gün 200-300 kişi ölüyor ya. Sorun bakalım onların kaçta kaçı aşısız? Ben artık dışarda çok dikkat etmiyorum açıkcası. Aşısız kişileri korumak gibi bir sorumluluğum olduğunu düşünmüyorum. Devlet ücretsiz aşı yapıyor ve aylardır yapıyor bunu. Aşı olmuyorsan ve yine de sosyalleşiyosan, o zaman sonuçlarını zaten göze almışın demektir heralde.
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sabahtan beri 5-6 kişi yazmış özelden teşekkür ederim herkese. Arkadaşlar keşke dünyanın en güçlü borsası biz olmasak , hükümet ve varlık fonumuz borsaya sahip çıkacağına birazda Türk Lirasına sahip çıksa 9 liraya düşürse ne kadar güzel olur. Dünyanın en güçlü borsası olmak karın doğurmuyor malesef milyonlarca kişi perişan durumda...

Sayfa 643/1001 İlkİlk ... 143543593633641642643644645653693743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •