Sayfa 734/1002 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Rusya Moex endeksi -12.18%
    RTSI %15. Ayni hisselerden olusan endeksler, RTSI dolar uzerinden MOEX ruble.

Akp genel başkanvekili Numan Kurtulmuş koronavirus ‘e yakalandığını açıkladı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Putin saat 21:00’de açıklama yapacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Corona Central gibi topik. Her okudugumda korkuyorum

Gates and others envision making vaccine production and administration more efficient, including using a vaccine to protect against Covid-19, the flu and respiratory syncytial virus, or RSV. The mechanism for that vaccine could also change, Gates said.

“In the future, we don't want to use a needle. It may turn out that you take your first dose as a micro-patch and your second dose as an inhalation because to get infection blocking you actually want secretory antibodies in the nose. And we've never been good at that,” he said. “That's partly why [the vaccine doesn’t] block infection. If we come along with an infection blocker … then you could even think about eradication. But we're quite away from that.”

Bill Baba ignesiz asi yapilacak demis. Tammam, bizim gibi igneden korkanlari dusundugun icin sagol. Bunu yaparsan saldigin virusten korunmak icin kullanacagim soz.

Bulasmayi onlemek icin burunda antibody yaratmak gerekiyor diyor Bill Baba. O yuzden bulasmasini onleyemiyorlarmis.

Peki benim kocakari ilaci diye recetesini verdigim "Hirsiz Yagi" bizim hanede kimseye bulasmamasini saglamis olamaz mi acaba??? 2020 Ocak ayinda yazdim bunu, deli sacmasi diye dalga gecti millet.

29-01-2020, 22:42 #571
    666

Muahahaha. Ersoy oldu kurtulud, biz kendimizi kurtaralim.

Korona dokunmaz Ersoy'a, globaller gizli anlasma imzalatip asisini vermislerdir ta ne zaman.

Globaller vermemisse bile Ersoy evliya gibi adam. Muska falan yapiyor. Kendine yaglardan birsey yapmistir.

1300'lerde Avrupada 100 milyon kisi kara vebadan olurken, bazilari oluleri soymaya baslamis. Bunlarin nasil virusu kapip olmedikleri hep merak konusu olmus.

Daha sonra yakalandiklarinda onlarin attarcilar oldugu, Cin'den ot bitki yag falan getirdigi, ama vebadan dolayi issiz kaldiklari anlasilmis. Bu yuzden hirsizliga yonelmisler. Yaptiklari karisimi da Kral'a idamdan kurtulmalari karsiliginda vermisler.

Ben veriyorum size bu receteyi simdi. Ersoy yukardan okuyorsa not alsin, Koronayi halleder bu Globaller yanlis birsey vermisse.

%30 Karanfil Yagi
    %30 Limon Yagi
    %25 Tarcin Yagi
    %10 Okaliptus Yagi
    %5 Biberiye Yagi

Bunun adina da Thieves Oil, Yani Hirsizlarin Yagi denilyor literaturde.

Rusya Devlet Başkanı Putin: “Ülkelere SSCB’den ayrılma hakkı vermek, temeline döşenen bir mayındı”

Rusya Devlet Başkanı Putin: "SSCB'nin dağılmasının sorumlusu, farklı dönemlerde yaptıkları hatalar nedeniyle Bolşeviklerdir"

Sayfa 734/1002 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •