Tahtada sürekli robot işlemler var ve o robot her olumsuz durumda hisseyi aşağı baskılıyor.
Tahtada sürekli robot işlemler var ve o robot her olumsuz durumda hisseyi aşağı baskılıyor.
Sevgili Kutuplaşma ortak,
Yorumlarına aynen katılıyorum ama bu fiyatlardan alıcı gelmemesi,en azından içerden haber almış olanlar, beni ihtiyatlı yoruma yönlendiriyor. Kötü niyetli olumsuz bilanço makyajı ile fiyatı düşürme komplo teorisine inanmak istemiyorum ama doğrusu kisa vade beklenti coşkun biraz azaldı.Ama uzun vadede hedefim yine gökyüzü.
2021/9 aylık finansallarına göre 900 mio tl ağırlık usd ve eur cinsinden mevduatı vardı o zaman kur 8,95 idi idi , 31.12.2021 dolar kapanış fiyatı 14,66 tl .. Buradan gelecek kar sadece 570 mio tl dir. 2021/9 aylık finansallarda kur farkı geliri netde 86,8 mio tl dir. 4.çeyrekte ilave 483 mio tl kur karı gelecek.
Cironun ve net karın diğer 9 ayla eşit arttığı varsayımı yapsak bile 2,12 mia tl ciro , 722 mio tl kar olur . Kur karını da eklerseniz en muhafazakar 1,2 mia tl kar yapacaktır.
Saygılarımla
Bu fiyatlardan giderek artan miktarlarda almaya başladım,1.miktar hedefim 30K fiyatlar düşmeye devam ederse yakında ulaşırım.Son alımlarımı 2023 senesi öncesi ve biraz sonrasi beklediğim turbulans ta 100K tamamlarım. Seçim sonrası iki sene içinde de hedef satis fiyat aralığı 10-20 USD arasında da satmaya başlarım.O zaman da emeklilik keyfini çıkartma zamanım gelir ve artık tekrar U/V yatırımcı olma zamanım kalmaz .
31.12.2021
usd kur kapanış 12.98
eur 14.68
14.66 olursa çok şey değişirancak düşük olması iyidir henüz dönem sonu kapanış belli değil ancak mevcut kurlarla 2022/1. çeyreğe de kurdan kar yazar.
Yer İmleri