Sayfa 209/691 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Ben zavallı bir emekliyim. Gereğinden fazla önem atfetme bana Şahocuğum. Aldıysan bekle, almadıysan da vır vır etme. Senden kurtuluş yok anlaşılan. Yordun beni.
    vahıtte zavaallı bır kulum dıye dolanıyordu. mıllet ne cektıyse bu zavallıyım dıyenlerden cektı. ne oldu senın rtalb dekı terebaytların.. merak ettim, bunun ıcınde dosya hazırlıyormusun :9

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,074
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    çok fazla yatırımcı yok sanırım bu hissede, satıp gidilmiş olunabılır. ben kagıdın eskı performansını bılmıyorum ama gercekten cok fazla kucuk yatırımcı ve zararda olan olsaydı. ınvestınge ve twterda fazla ses cıkarılmaz mıyıd ? kımsecıklerın yazdıgı yok.
    Yabancısız bir borsadayız,yani borsa öpülme yeri oldu,gidenler tam gitti,gitmeyenlerin yüzüne kimse bakmıyor,çünkü devamlı gidenleri pazarlıyorlar bu endexten belli,endexsi yüksek göstermeleri lazım pazarlamları için,yoksa endexsin yeri burası değil,dolar bazlı düşük olsa bile yeri burası değil...ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    vahıtte zavaallı bır kulum dıye dolanıyordu. mıllet ne cektıyse bu zavallıyım dıyenlerden cektı. ne oldu senın rtalb dekı terebaytların.. merak ettim, bunun ıcınde dosya hazırlıyormusun :9
    Dün gece Beybi'nin ışıklarını açık unutmuşun yavrum, maaşından kesecek Muratçığım. Buralarda oyalanacağına hafta sonu ek iş bulmaya çalış...Hal'den limon, soğan felan al. Yürü.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    böyle bir ırza geçme şekli yok !

5. Hisse toplu, karlılık yuksek, sektörün onumzdekı donemlerdede beklentısı yuksek, kasasında nakıt durumu ıyı ..2021 yılı karı 340 mılyon gıbı bır beklentı var ama hısse fıatı yerlerde

6. 2021 yılı 3 çeyrek bılancosuna göre stokları 678mılyon lıra- sektorde en az 1 e 3 satılcak stokların degerı nakde dondugunde 2 mılyara yakın yapar..

7. 1,23 rakamı sızce test edılır mı bılancoda ?

8.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    1,23 rakamı sızce test edılır mı bılancoda ?
    Şaholi yoksa hisse mi pazarlamaya başladın..[emoji16][emoji1]

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 209/691 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •