Sayfa 685/1001 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Dolar ,kış uykusundan uyandı...
    Dolar/TL MERKEZDEN müdahele geliyor ...

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Şey sınırda gezmeye başladı. Demek füze atılsa 14 üstü 5 dk...
    Buzul çağı bekliyorum 20 ye vurur o zaman
    bir halt olacağı yok.

3. gundi ve ekurisi paragöz hadi koyunda ne yaptınız görelim...

o onu demiş bu bunu demiş şu şunu demiş kendiniz naptınız...

elleri açık oynayalım ben koydum masaya...

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    gundi ve ekurisi paragöz hadi koyunda ne yaptınız görelim...

o onu demiş bu bunu demiş şu şunu demiş kendiniz naptınız...

elleri açık oynayalım ben koydum masaya...
    Olayı hiç anlamamissin. Senin zarar ettigini değil söylemlerinle ve önerilerinle insanları zarar ettirdigin gibi bir gerçek var konu bu. Yazilarin bir fikir beyanından çok ikna odası çalışması gibi oluyor.

Hadi 1400 2400 endeks olayini geçtim, THY 12 lerde iken burada hergun 4 5 defa devlet hissesinden uzak durun yazıyordun?

Ekstre işine gelirsek onun kendine ait olduğunun bile ispatı yok sonuçta. Sayın mert kulakları çınlasın anlık aldım sattım yazmadigin sürece o ekstre anlamsız.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    2270.50 den 5 adet de benden olsun
    cuma seans sonu kapatacağım
    Seninki çok uzun vadeli olmuş, biz akşam pazarı seans kapanışında kâr zarar neyse kapatırız, her gün yeni tur yeni şans
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Olayı hiç anlamamissin. Senin zarar ettigini değil söylemlerinle ve önerilerinle insanları zarar ettirdigin gibi bir gerçek var konu bu. Yazilarin bir fikir beyanından çok ikna odası çalışması gibi oluyor.

Hadi 1400 2400 endeks olayini geçtim, THY 12 lerde iken burada hergun 4 5 defa devlet hissesinden uzak durun yazıyordun?

Ekstre işine gelirsek onun kendine ait olduğunun bile ispatı yok sonuçta. Sayın mert kulakları çınlasın anlık aldım sattım yazmadigin sürece o ekstre anlamsız.
    Kozayı da ekle 15 lirayken devlet hisselerinden uzak durun deyip Kozayı hep kötüledi...

7.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku

Aynen öyle, bilinçli mi yapıyor bilmiyorum, yıllardır aynı. Ayrıca bir sürü işlem yaparsın kar ettiklerini yapıştırırsın, zarar ettiklerini sen bilirsin sadece.

Dediğin gibi, gözü yiyen anında yazsın aldığını-sattığını, yoksa ekstre vs kuru gürültü olarak kalır!
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Taşınan Açıklar, açıkcılar YKBNK, THYAO PETKM de,

Sayfa 685/1001 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •