Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    10 ceton çok kamil abi, bi deneyle sürekli gademeye dön
    dönecek birşey yok dostum.... sabah dow eksi olursa direkt eksi açar.... ama piyasa gerçekten sığmış...
    bu çıkış tamamen benden dolayı

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ben zaten bist özelinde değil, dow tarafında extra bir durum olacağını düşünüyorum. perşembe - cuma (en geç bu ay sonuna kadar)

ha olur olmaz yanılma payım fazla

belki de olur biste hiç yansımaz (mesela orası %5 eksi olur burası +0.5% olur)"yatırım tavsiyesi değildir"
    https://i.hizliresim.com/pos4vpz.jpg
    1987-2000-2008-2014-2020 gibi büyük krizler rasyo dipte iken çıkmış

3.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    dönecek birşey yok dostum.... sabah dow eksi olursa direkt eksi açar.... ama piyasa gerçekten sığmış...
    Piyasamız çok sığ, pala satarsa düşüyoruz alırsa çıkıyoruz, sanki tek bir elden yönetiliyor.
    o yüzden günici fırsat verirse sansımızı deneyip kaçıyoruz artık.
    Zaten kasadaki ceton sayısı da 360bine düştü, kasa tamtakır, palagiller istediği gibi hareket çektiriyor...
    Mesela yarın ne olucağını kimse bilemez.
    Hamdım Piştim Yandım

4. 1 kontrata bile göz dikiyor aç köpek

5. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi ziyaret için gittiği Senegal’de Türk şirketlerinin imzasını taşıyan Senegal Stadı'nın açılış törenine katılarak, dostluk maçı öncesi başlama vuruşunu yaptı. https://t.co/5mAMFEuynL

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Piyasamız çok sığ, pala satarsa düşüyoruz alırsa çıkıyoruz, sanki tek bir elden yönetiliyor.
    o yüzden günici fırsat verirse sansımızı deneyip kaçıyoruz artık.
    Zaten kasadaki ceton sayısı da 360bine düştü, kasa tamtakır, palagiller istediği gibi hareket çektiriyor...
    Mesela yarın ne olucağını kimse bilemez.
    aslında en güzeli akşam seans bitiminde pozisyonu kapatmak.... doğru...

7. Merhaba gençler,
    Pala Kanlı Elmas filmindeki pala. Size zırnık koklatmaz. Bunun içinde yapamayacağı şey yoktur.
    Bu arada Kanlı Elmas filmini izlemeyenlere tavsiye ederim.

Sabahtan akşama kadar buradasınız. Kazanıyorsanız burnunuzdan getiriyor. Kaybediyorsanız zaten iki türlü zarardasınız.
    Gidin biraz dinlenin. Borsa bir yere gitmiyor. Vadeli son bir kaç aydır 2010-2400 arasında dalgalanıyor. Dar aralık 2200-2300 diyelim.
    Benim hedef aylık 10 bin. İnşallah adi paladan alıyoruzdur. Yoksa sizin paranız yaramaz bana.

Bu arada yeni halka arzlara giriyorum. %10-50 bana yetiyor. Fazla vermiyor ama olsun. En azından arz edenden alıyorum temiz.

İyi geceler.

8.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    aslında en güzeli akşam seans bitiminde pozisyonu kapatmak.... doğru...
    Ben yeni bi şey keşfettim, sabah endekis açılınca bakıyorum, tartıyorum, kokluyorum.
    Pala akşam pazarı ucuzluğu yapar mı yapmaz mı diye
    Yapar diye düşünürsem bi dene cetonumu sallıyorum makinaya
    Yok bugün akşam pazarı ucuzluğu yabmaz diye düşünürsem o gün eve elim boş gidiyorum.
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor abi, bunu öğrendim
    Hergün para dağıtıyorlar burda
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 692/1001 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •