Hocam su anda fiyat 40-50 arasi olsaydı anlasilabilirdi ama satın alınmadi bu bilanço net yani dolayısıyla bence iyi olur endekse rağmen iyi olur diye düşünüyorum tüm beklentiler 100 m nun altındaydı takip edebilidigim kadarıyla tebrik ediyorum bir de temettü haberi cila olur [emoji4]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Israrla aracı kurumlar araştırmadan rapor yayınlıyor neye gore cimsa ya 80 milyon kar ederdiyorsun o kadar dedik bunol un etkisi olacak cimento fiyatları arttı maliyetler fiyatlara bir nebze de olsa yansıtıldı kok komuru fiyatları 9 aylık bilancodan sonra duşuşe geçti şirketin alternatif yakıt tuketimi yuzde 15 seviyesine çıktı işkembeden analiz ler kış sezonun da cimsa hasılat rekoru kırdı daha ne olsun PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emin olun son 3 senedir bu forumdaki bazı arkadaşlar ciddi hisse analizi yapıyorlar. Süreci benim diye analist den 1000 kat daha iyi takip ediyorlar. Bana gore dogru mecra burası. Yok araştırma raporu , yok kuşluda bilancoya bakmıs performasını begenmemiş ,adı lazım degil her bilancodan sonra bak ben demiştim diyen bir cizgi film karakteri, görünen köy kılavuz istemez mal kendini zati belli etmişti. Şirketi yöneten cekirdek kadroya gercekten helal olsun. Bugun açılışa baktım gene acı cekiyor klasik senaryo,bana gore kimsenin de ne mal toplama derdi ne satma derdi var . Kimse malını vermiyor zaten bu parametrelerden sonrada nah dökersiniz kimseyi. Ama gel gelelim piyasada, ortamdan dolayı bir tane yabancı yok , 7 sene once bu fiyatlarla bu bilanco ile kagıt nerdeyse 2 katı olabilirdi yatırım ortamında . yada bu tahtanın kaderine süzme idiot bir insan grubu veriyor. kim ne derse desin sahsi fikrim boyl e bir tablo ile yani dun aksam duşen bilanco ile tahtada mal olmaması lazım. bircok arkadasımda burada temettu den bahsediyor insallah dedikleri çıkar, ama sonumuzda sa var onuda unutmamak lazım. ..
Bilançonuza kulp falan takmadık
iki sene önce dediğim şeyler oluşuyor zaten
Bilanço zoraki 1 milyon tl bu kadar beklenti ve yurt dışı iştirak devrinde en olumsuz havalarda servis edildi
Ucuz çok ucuz ondan burdaydım zaten
girdiğim piyasa değeri 1.5 usd çıktığım piyasa değeri 3.1 usd idi forumda var.
Çıkma sebeplerim bellidir piyasalar açısından, şirket nezhinde tepedekilerinin çok iyi niyetli olmaması idi
gördüğüm pek değişen bir şey yok
daha önce taşıdığım şirketlerden tekfen den de bu sebeple çıkmıştım
inşallah değişir izliyorum ÇÜNKÜ ÇOOKK UCUZ
fiyatın değişmesini değil yönetim kafa yapısının değişmesini önemli olan burada
sadece borsada fiyat düşünce geri alım yapmak değildir şirket yönetmek kültür meselesidir.
ayrıca yeni maliyetler enerji ve navlun maliyetleri ile rakiplerine göre işi hiç de kolay değil
ben sizin sigortanızım ben bir daha girersem zaten tahtayı göçertirler o yüzden girmemem daha doğru olur.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
https://www.youtube.com/watch?v=F-2I9njwQts
.................
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Yer İmleri