Sayfa 443/1312 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Hukuk mücadelesi yıpratmayacaksa hakkınızı arayabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam bu arada uygun bir daire ararım, bulursam da çıkarım.
    Anladığım kadarı ile sizin kira piyasaya göre çok ucuz kalmış. Çok ucuz olmasının bu tip riskleri var. Kirayı biraz arttırmayı teklif ettiniz mi ?
     Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, Ev sahibim kendi mülkiyetinde oturduğu binanın kentsel dönüşüme girdiğini beyan ederek hakkımda tahliye davası açmış. Şuan oturduğum dairesine geçecekmiş.

Bu şekilde bir sebeple beni evden tahliye edebilir mi ?

2. Gerçekten de, kendi oturduğu bina kentsel dönüşüme girdiğinden dolayı, kendi maliki olduğu kiradaki diğer dairesine geçmek istiyor olamaz mı? Neden hep bir bit yeniği aranıyor?

Alıntı Originally Posted by Tasarrufcu Yazıyı Oku
    Hukuk mücadelesi yıpratmayacaksa hakkınızı arayabilirsiniz. Sizin yerinizde olsam bu arada uygun bir daire ararım, bulursam da çıkarım.
    Anladığım kadarı ile sizin kira piyasaya göre çok ucuz kalmış. Çok ucuz olmasının bu tip riskleri var. Kirayı biraz arttırmayı teklif ettiniz mi ?

3. Ahhahaaahhaa, neremle gülsem bilemedim

Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    ev almak enflasyonun bu derece hızlı ve yüksek olduğu ortamda en doğru yatırımdır. 1 sene önce ankara'da ev baktığım yerlerin şuan hayalini bile kuramıyorum. eğer enflasyon hızlı düşer faizler daha da inerse ev fiyatlarına bir sıfır ilave edin.
     Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    merkezlere yeni ev yapılasa bile 120-130-140 metrekare ev bulmak imkansız yada çok pahalı. şehirin dışına çıktığında ulaşım ve zaman kötü. en güzeli büyükşehirler yerine daha butik illere göç etmek.

4. Tabiki olma ihtimali var. Mahkeme sürecine girmeden iyi niyetle iki tarafın anlaşması en güzeli
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Gerçekten de, kendi oturduğu bina kentsel dönüşüme girdiğinden dolayı, kendi maliki olduğu kiradaki diğer dairesine geçmek istiyor olamaz mı? Neden hep bir bit yeniği aranıyor?

5. Yanıldığını itiraf etti. Fazla üzerine gitmemek lazım.
    Bence şuanki yazdıklarıda trendin tersine döndüğüne işaret olabilir.
    Ahhahaaahhaa, neremle gülsem bilemedim

6.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Yanıldığını itiraf etti. Fazla üzerine gitmemek lazım.
    Bence şuanki yazdıklarıda trendin tersine döndüğüne işaret olabilir.
    Bir nevi ters indikator yani

Herkes yanilabilir ama bu sekilde iddali, hatta yatirim yapanlara “keko” diyecek kadar ileri gitmemek lazim.

7.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Gerçekten de, kendi oturduğu bina kentsel dönüşüme girdiğinden dolayı, kendi maliki olduğu kiradaki diğer dairesine geçmek istiyor olamaz mı? Neden hep bir bit yeniği aranıyor?
    Hocam maşallah valla ne güzel dünya dimi ben bile ev sahibine acıdım şimdi...

Adam 3 sene önce evini kiraya versin, 2. sene pandeminin başında oturduğum ev kentsel dönüşüme girdi oturduğun yerden çık desin, ev sahibi müteahhitten kira yardımı alsın, üstüne devletten de kira yardımı alsın, sonra benden de düzenli bir şekilde kirasını alsın...hatta buraya taşınınca adresi buraya almayıp devletten kira yardımı almaya devam etsin ama ev sahibi mağdur olsun.. bu ne güzel dünyadır..

Kiracı ise; eve girerken emlak komisyonu ödesin, eve boya badana yapsın, taşınma ücreti ödesin, abonelikler yapsın, maaşından başka hiçbir geliri olmasın, 3 sene sonra evi tahliye etsin, ev arasın ev kiralarının 2-3 katına çıktığını görsün, yine emlakçı parası ödesin, boya badana yapsın, nakliye parası ödesin...

Hadi gel seninle bit yeniği arayalım... Ne güzel dünya beya peeess

Ahhahaaahhaa, neremle gülsem bilemedim

nerenle istersen orayla cevap ver.

Sayfa 443/1312 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz