Sayfa 440/1312 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Finansal piyasalar hep du bakali ne olcak modunda olmayı gerektirir.Daha erken .hele şu buhran biraz daha devam etsin o zaman bakarız ev fiyatlarına araba fiyatlarına.İlk dayağı ikinci el araba piyasası yedi.Ev araba arazi bunlar yenen içilen şeyler değildir ,yeme içme ısınma bile artık baya sıkıntılı hale gelmek üzere.Ben çok emin değilim o işlerin devamında sıkıntı olabilir
    Dur bakalım ne olacak diye diye artık ev ilanlarına bakamaz duruma geldik. Brunson krizi sonrasından geçen yıl temmuza kadar geçen sürede ev alan ihya oldu. Kaçırdık treni.

Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Uzerimde konut kredisi varken, yeni bir krediye basvurdum ve cikti. Evin %80 degeri onaylandi. (1,29 oran)

Sirf uzun vadeli tl faizli konut kredisi kullanma amaciyla yatirim icin almayi planliyordum ama bir yandan da onceki yazida paylastigim gibi herkes konutu ovuyorsa hic bulasmasam mi diye dusunmeye basladim.
    Şu ortamda banka kredi veriyorsa hiç düşünmeden çekin. Seçim ekonomisine geçerlerse bol para bol enflasyon yüksek maaş zammı demek. 6 sıfır attığımız paraya 2 sıfırı geri alacağız.

3. Arkadaşlar merhaba, Ev sahibim kendi mülkiyetinde oturduğu binanın kentsel dönüşüme girdiğini beyan ederek hakkımda tahliye davası açmış. Şuan oturduğum dairesine geçecekmiş.

Bu şekilde bir sebeple beni evden tahliye edebilir mi ?

4.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, Ev sahibim kendi mülkiyetinde oturduğu binanın kentsel dönüşüme girdiğini beyan ederek hakkımda tahliye davası açmış. Şuan oturduğum dairesine geçecekmiş.

Bu şekilde bir sebeple sizi evden tahliye edebilir. Oturacağı ev yoksa kendi evinde oturması normaldir.

Bu kentsel dönüşüm durumunu size hiç bildirmeden bir anda dava olayına girmeyip sözlü halletseymiş zaman yönetimi ve mahkeme meşguliyeti açısından daha iyi olurmuş. Doğrudan dava açması pek etik olmamış.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    https://www.globalpropertyguide.com/Europe/rent-yields

Yukarıdaki tabloya göre Avrupa'nın en yüksek BÜRÜT kira çarpanına sahipmişiz.

51 yıl yani 612 ay gözükse de henüz bu çarpanlara sıklıkla denk gelinmediği aşikar.

Ama son sıralarda BÜRÜT kira çarpanlarının 40 yıl civarında seyretmesi sıradan hale gelmeye başladı.
    Hocam bu verinin son güncelleme tarihi May 15, 2017 olarak gözüküyor.
    Şu an nispeten çok daha rekabetçi seviyelerdedi.

6.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Bu şekilde bir sebeple sizi evden tahliye edebilir. Oturacağı ev yoksa kendi evinde oturması normaldir.

Bu kentsel dönüşüm durumunu size hiç bildirmeden bir anda dava olayına girmeyip sözlü halletseymiş zaman yönetimi ve mahkeme meşguliyeti açısından daha iyi olurmuş. Doğrudan dava açması pek etik olmamış.
    Teşekkürler.

Bu hiçte adil değil. Adamın evi var hem yenileniyor değerlenmiş oluyor, hem kira yardımı alıyor, üstüne müteahhit yardımı alıyor. Burada mağdur olan ben olmuş oluyorum. Şimdi oturduğumun 2-3 katı kira ödeyeceğim..

7.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Teşekkürler.

Bu hiçte adil değil. Adamın evi var hem yenileniyor değerlenmiş oluyor, hem kira yardımı alıyor, üstüne müteahhit yardımı alıyor. Burada mağdur olan ben olmuş oluyorum. Şimdi oturduğumun 2-3 katı kira ödeyeceğim..
    Kusura bakmayın ama 2-3 katı eden eve o kadar az kira ödemek adil mi sizce?

Ülkemizin temel sorunu herkesin sadece kendi menfaatine zarar gelince adalet araması.

8.  Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, Ev sahibim kendi mülkiyetinde oturduğu binanın kentsel dönüşüme girdiğini beyan ederek hakkımda tahliye davası açmış. Şuan oturduğum dairesine geçecekmiş.

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by cakozgur Yazıyı Oku
    Teşekkürler.

Rica ederim.

Merak ettiğim mal sahibi mahkemeye gitmeden önce evinin kentsel dönüşüme gitme ihtimalini size hiç söylemedi mi?

Sayfa 440/1312 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •