Sayfa 400/805 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 3,193 - 3,200 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Üstadım son iki yıldaki maceranızı biraz anlatır mısınız? Merak etme nedenim şu. Tam 2 yıl önce virüs çıktı ve müteahhitler çöktü. Son 3-5 aydır hafiften kendilerine geliyorlar, iş almaya başlıyorlar.

Siz ne zaman ve kaçtan aldınız? Enflasyon nedeniyle mi zarardasınız?

Diğer merak ettiğim konu ise yöneticilere olan kızgınlık. Açıkçası henüz 2 aydır tekfen ile ilgileniyorum. Geçmişi çok kurcalamadım yönetim hakkında. Biraz bilgi verir misiniz bu adamların yaptığı çakallıklar neler.

Teşekkürler,
    2020 Ocak ayında 19 TL'den girdim hisseye toplam paramın yüzde 30 uyla sonra malum hep düştü ben aldım o düştü sonra pandemi patladı o süreçte 12 liralara kadar alım yaptım ortalamam 16.30 oldu beklemeye başladım tabiki tüm borsa çıkıp zararlarını kapatırken bizimki negatif ayrıştı dedimki çıkıp başka yere geçsem zaten onlar çıktı alacağım kar benim zararımı kurtarmaz beklemeye devam ettim 24 bin lot tekfenim vardı sonra baktım kenarda borsaya ayıracak nakit yok dedim madem bu şirkette ısrarcıyım hissemi artırayım hisserimin en az 5bin en fazla 10 bin lotunu trade etmeye başladım 2800 adet artırdım şuan 26800 adet tekfenim var ve benim hesaplarıma göre (dolar,enflasyon,ev,araba fiyatları vb) şuan maliyetim 2.5 dolar bunun altında ben kendimi zararda sayarım yani kaçan balık büyük olurmuş diye arada uçup giden benim ardından baktığım hisseleri falan hesaba katmıyorum

Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    2020 Ocak ayında 19 TL'den girdim hisseye toplam paramın yüzde 30 uyla sonra malum hep düştü ben aldım o düştü sonra pandemi patladı o süreçte 12 liralara kadar alım yaptım ortalamam 16.30 oldu beklemeye başladım tabiki tüm borsa çıkıp zararlarını kapatırken bizimki negatif ayrıştı dedimki çıkıp başka yere geçsem zaten onlar çıktı alacağım kar benim zararımı kurtarmaz beklemeye devam ettim 24 bin lot tekfenim vardı sonra baktım kenarda borsaya ayıracak nakit yok dedim madem bu şirkette ısrarcıyım hissemi artırayım hisserimin en az 5bin en fazla 10 bin lotunu trade etmeye başladım 2800 adet artırdım şuan 26800 adet tekfenim var ve benim hesaplarıma göre (dolar,enflasyon,ev,araba fiyatları vb) şuan maliyetim 2.5 dolar bunun altında ben kendimi zararda sayarım yani kaçan balık büyük olurmuş diye arada uçup giden benim ardından baktığım hisseleri falan hesaba katmıyorum
    Anladım. Çok kötü bir maliyette değilsiniz gibi. Muhtemelen diğer hisselerin uçması sizi aşırı yordu. Klasik "keşke şunu alsaydım" konusu.

Rakamlara bakınca şirket çok zor ve uzun, kötü bir dönemden geçmesine rağmen borçsuz kalabilmiş. Özsermaye kârlılığı, net kâr ve özellikle Favök düzelmek üzere. Virüsün de artık önemsizleşmeye başladığını görüyoruz ki yatırımların hızlanması muhtemel.

Sizi bu hisseden soğutan nedir? Yönetim ile ilgili somut olarak gördüğünüz sıkıntılar neler?

Ben çok acemi bir tekfen hissedarı olduğum için soruyorum. Sizlerin tecrübesi çok önemli.

3. Kaçan balığımda hektaş oldu o sıralar Yalova'da sefine tersanesinde inşaat işleri yapıyordum taşeron firma olarak işini yaptığım bi abim dediki Orhangazide hektaş diye bi firma büyük arazi aldı orda işlerimiz var gel bi gidelim gezelim işlere bak bi gittim yapılacak yatırımlara baktım dedim helal olsun güzel firma araştırdım sağlam,abiye dedimki bi sorarmısın şirket borsaya açık nasıl bi planlamaları var tamam dedi konuştu beni aradı hektaş 8 TL idi dediki çok övüyorlar aldım 12 lira oldu komple çıktım dedimki iyi kar ettim ülkemizin güzide şirketlerinden Tekfen var pandemi olmuş haliyle taahhüt işleri zorlaşmış hisse sudan ucuz sıra bunda burdan devam et geldiğim durum ortada bi hektaşa bak bi tekfene

4.  Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Anladım. Çok kötü bir maliyette değilsiniz gibi. Muhtemelen diğer hisselerin uçması sizi aşırı yordu. Klasik "keşke şunu alsaydım" konusu.

Rakamlara bakınca şirket çok zor ve uzun, kötü bir dönemden geçmesine rağmen borçsuz kalabilmiş. Özsermaye kârlılığı, net kâr ve özellikle Favök düzelmek üzere. Virüsün de artık önemsizleşmeye başladığını görüyoruz ki yatırımların hızlanması muhtemel.

Sizi bu hisseden soğutan nedir? Yönetim ile ilgili somut olarak gördüğünüz sıkıntılar neler?

Ben çok acemi bir tekfen hissedarı olduğum için soruyorum. Sizlerin tecrübesi çok önemli.
    Valla kardeş ben üstad falan değilim gördüğün gibi acemi bi yatırımcıyım şirketin iyi olduğunu düşünmesem 2 sene beklemem şuan katarda bi tanıdığım Tekfen holdingde çalışıyor o bile hayret ediyor vaziyete bu şirket para basıyor kardeşim ama hırsız bunlar bildiğin katakulli var bu işte baksana dediği tarihte bilançoyu bile saat kaç olmuş hala açıklamadı bak hisse ne hallerde ne günlerden geçti yalandan da olsa bi geri alım açıklarsın demi yok ihale alır kap atmaz teklif verir kap atmaz yahu hangi birini sayayım tahta robotlara teslim olmuş at koşturuyorlar bildiğin sahipsiz yani şirket hissesi yarım saat saymam lazım iş yaptığı ülkenlerin birinde darbe olur birinde savaş çıkar Libya'dan hala alacağı duruyor işte gerisini sen düşün bıktırıyor insanı anlayacağın ama ucuzmu dersen çok ucuz zaten bu yüzden burdayız

5. 839000 geldi

6. Puhhh senin ben taa

7. arkadaş nasıl bir soygunun içerisindeyiz böyle lanet olsun

350 milyon net zarar
    -476 milyon favök

Bu nedir ya. Ne oldu ki son çeyrekte faaliyet zararı var. Çok ilginç.

Üstelik 5,2 milyar TL çeyreklik ciro rekoru kırmış.

İnsider olayı gerçekmiş. Not edelim.

Sayfa 400/805 İlkİlk ... 300350390398399400401402410450500 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •