Sayfa 755/1001 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Bir kural değil ama ,bu ortam da tabanı bozmak için veya yukarı gitmek için can atan hisseler iyi hisselerdir

İyi yada kötü orasını bilemeyiz ama tahtanın sipekisinin malda olduğunu gösterir bu da iyi bişiii yani tahta sahipsiz olmadığını gösteriyor
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Devletlerin kalbi orası oluyor başkentini ele geçirdin mi kendi adamını yönetime getirirsin iş biter ,Rusya da krizin bitmesi için bunu çok çabuk yapmaya çalışıyor
    Geçen ay çok fazla ViasSat History seyrettim içim bunaldı bıraktım. Hitler 1.Dünya savaşı'ndan sonraki anlaşmayı imzalanan vagonu Fransa'ya getrip 2.Dünya savaşı'nda Fransa'nın teslim belegesini imzalatmış, sonra tekrar yol olmasın dşye Almanya'ya gönderip yaktırmış. Videolarda antlaşmayı imzalayanların vs görüntüleri hoş değildi.

Gelişmeler malesef benziyor. İlk önce bir kaç yeri almış, adam haklı demişler sonra Çekoslovakya, Avusturya vs başlamış işgale. Bu arada JP Morgan büyük kredi açmış daha önceden.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    longlasak mı sabaha mı bıraksak ?"yatırım tavsiyesi değildir"

4. Borsa böyle bi günde komple bütün kağıtlar tabana oturmuyorsa cambaza bak cambaza dır..

Uluun petun hayrola un mu satmayı düşünüyorlar..isdmr de artı da..
    garan eregl bim tcell..
    Bunlar neden tabanda deel..

5.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Geceye poz ile giren delikanlı buranın ağasıdır. Net....

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    artırıyorum ve 4 saat pozda kalan buranın dikişturmaz Sabri abisidir.

6. BİST 30 hisselerinde spek falan yoktur , ancak şöyle bir şey vardır , BİST 30 da olsa uyuz hisseler var ,sahipsiz
    onlarda tabiat boşluğu sevmez hesabı bazıları kendine spek misyonu biçiyor ,bunun takasına bakıyorsun 3-5 milyon lot bile yok ama hisseyi çok iyi bildiğinden ne zaman açığa satacağını ,ne zaman bir kademe alttan alıp ,bir kademe yukarıdan satacağını veya yukarı süreceğini çok iyi biliyor

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Borsa böyle bi günde komple bütün kağıtlar tabana oturmuyorsa cambaza bak cambaza dır..

Uluun petun hayrola un mu satmayı düşünüyorlar..isdmr de artı da..
    garan eregl bim tcell..
    Bunlar neden tabanda deel..
    Mal kucakta ise napsin.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Kızım 5 yıl sonra bana "Babacığım bu zenginliğimizin sırrı nedir?" diye sorduğunda ben de kendisine "Herkes savaş var diye hisselerini satıyorken ben toplamaya başlamıştım" diye cevap vereceğim.
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

Sayfa 755/1001 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •