Sayfa 784/1001 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,265 - 6,272 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Hocam şişe temmuz ayından beridir gir çık..
    Ama hep ettiğim kar kadar bıraktım 10 bin şişe vardı elimde .. mükemmel karda iken veremedim doların yüksekliğinden..ama kar oranı kadar elimde lot var 10 bin kalmadı elde kar kadar elimde lot bıraktım..
    Sasa tekniksel denedim hatta sindoma da trade ediyordu girdim zaten teknik karar yerinde idi hala elimde dolar yüksekliğinde lot azalttım..
    BİM mesela iyi kazandım onunla ana paraya dokunmadan bir çok hisseye dağıttım..
    Teknik bilgimin dışında grafiksel tanıdığım kağıtlar..

Enflasyon=bim
    İsctr en son buraya Akçay yazınca aldım..2 defa trade sonra dedim ki kalsın..
    Eregl bimden gelen karla alındı..

Gerel deneme idi dursun...
    Korkmuyorum..
    Şişeden gelen az miktarda hareket farkı ile petkm aldım..
    Manas ta bir haber üzerine aldım zaten tekniksel kopuş yerinde idi...
    Fiyatın daha net oturacağını düşünüyorum ve gelecek görüyorum..
    Özetle..
    Adam gibi yoğunluktan bakamasamda..
    Aslan payı hala doların usdt kısmında coin de işlem için hazır...
    Altın ve vadeli kur korumalı mevduat ta duruyor..
    Yaşantı budur..
    Ha bir de ev almaya niyetlendim keşke alsaydım..
    Sokmuşum temettü ye ev alın.abi..
    Aklınızda olsun
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    oyunagelenadam enjsa yi sonradan ekledin degilmi portfoye
    benimde cok dikkatimi cekiyor uzun vade icin
    bugun alacaktim yarina biraktim ama firsat vermeyecek herhalde
    portfoyune ekleme sebeblerini paylasmak istermisin ?
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Sayın ABKA'nın ısrarla bahsettiği bir vade geçiş gap'ı vardı onu kapattı mı?
    Mesajı yazdığımda 2100 falandı galiba. Sırf sayın ABKA'nın ısrarını hatırlatmaya uyup buradan şort açıp gap yerinden uzun açsam 18bin puan alırmışım.Tabi alamadım. yarın çok olumsuz bir haber duymazsak çok iyi kaparız. bence hissecilerde pazartesi sonunda çok sevinir. yazmışken, yönlendirme gibi olmasın da vade 225 230bin arası kapanır. nisan vadede belki inanılmaz gelecek size 300 bin beklentim var.

3. Kısa vadede borsada çok hızlı fikir değiştirebilmek gerekiyor. Geçen bir arkadaş 72 saniyede işimi bitiridim dedi takdir ettim ama sonradan basireti bağlanmış.

Bu işleri iblise bağlayınca bazıları sinir olabiliyor, ama fikir dediğimiz şeyin ne olduğu belli değil, bazen asla yapmayacağın bir fikir çok güzel gibi geliyor ve ister istemez tuzağa çekiliyorsun. 2 kişi olsa o tip şeyler eleniyor ama yine de bir şeyler olabiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Bu başlık bu haftasonu tükenir.. Verin bana yetkiyi nisan vadeyi 300 bine taşıyayım. Şu yeni puanlara alışamadım, hala milyon-milyar diye konuşan dayılara-teyzelere kızıyordum, aynısını ben yapıyorum.

5. Geçen nakliyatçı BBHT'de konuşuyordu, Rusya'ya ihracat Ukrayna üzerinden oluyor yeni rotaları hızla bulmamız gerekir diyordu.

Discovery Channel'da İskandinav ülkelerindeki yol yardımı programı vardı. Baktım TIR Türk izledim, lastikleri kabak ve yanında ehliyeti olmadığından büyük ceza yedi ama parası olmadığından TUR alıkondu. Konuşmalar Türkçe olduğundan bazılarını verdi, İstanbul'daki şirket atıyorum TIR Danimarka'dayken onu İskandinav ülkesine yönlendirmiş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Abka abinin dediği seviye ileriki günlerde görülebilir 1600 lü seviyelerden geçiyor 200 günlük ortalama. Bugün de bir arkadaş yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam yılda bi defa 200 günlüğe dokanıyor dediydi. Bist grafikisinden pek anlamam ama ihtimal ihtimaldir, her ihtimali değerlendiririz
    Hamdım Piştim Yandım

7. Eeeeee Dow Jones 0, SP +1, nasd** +3 ... Bu Amerikan palazı bizim palaları oyunamı getirdi.. %8 niye düştük ki... Birileri mal topladım diye mi..

8. Vop yapmıyorum ben..
    Kendimie coin tarafında kar zarar avutuyor egale ediyorum bazen tabi her zaman işlem açamıyorum o da ayrı durum..
    Evet price action takılırım ben ama içinde indikatör de olur hızlıca bakış atarım ..
    5 dk Elliot saymam mesela gerek yoke zaten gözün görür..
    Özetle..
    2021 yılında teknik temel hikâyeye dayalı hisselerimin kazançlarını şuraya atsam vobun ne kadar boş olduğu kumar olduğu anlaşılır..
    Ama vop yapacam diye eklemedigim duramadım çok hisse var..
    Altın vuruşu bu sene de kazandım..
    Tradingwiev de ki bir takipçim bana benim tutmayı beceremedim hisselerin portföyünü attı adam ev alacak krediye mahkûm olmayacak bir para kazanmış komik bir paraya..
    Özetle...
    BASİRET İŞİNE İNANIRIM AMA BUNU İNSANIN KENDİNE ADARIM..
    BİLDİĞİN YOLDAN GİTMEK EN DOĞRUSU

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 784/1001 İlkİlk ... 284684734774782783784785786794834884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •