Sayfa 795/1001 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Şunu net olarak söyleyebilitizki bu savaştan savaşan ülkeler dışında en çok etkilenen biziz hatta onlar kadar. Borsamız ençok biz düştk, kur yükseliyor. Tepki alımları bile çok cılız. Bunu anlamak zor. Savaş sınırımızda bile değil.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Artık bu borsa dan kaçmanız gerektiğini anlamışsınızdır umarım.Dün tüm Dünya dan fazla düşen savaşın taraflarından biriymiş gibi çakılan borsamız hepsi taban olan hisselerimiz bugün bir kadem çıkmamak için nasıl direniyor.

İşte sevgili yatırımcı.Tüm birikimini yatırdığın lanet böyle bir şey işte.Nen var nen yok topla arkana bakmadan kaç bu mezbeleden.

Anlatılan şöyle kazandım böyle kamyonu doldurdum palavralarını dinleme.Burası egomanya ciladıkları birikim sahiplerinin karacaahmet mezarlığı.

Burdan çıkınca hayrına kurtuldum diye helva döktür hayır ver Allah a şükret.Büyük beladan kurtulmuşum de.Arsa al tarla al dükkan al işyeri kur.Zinhar uzun vadeciyim temettü yatırımcısı olacağım blue chip hisse avcısıyım dip zirve ustasıyım deme.

3. Rus borsası dünkü düşüşünün %60'ını geri aldı. Şu an %28 primli. Biz %9 düşüp %1 yükselebiliyoruz. Kadıköy'deki Ortodoks kilisesine gidip bir iki Ortodoks'u dövesim var feci halde.

4.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    come onnnnnnnn

2 3 gündür okuduğum en kötü yorum buydu tebrik ederim.

Abede karşıtı olmak içün raşaya çaynaya yanlamak gerekmiyor.

sınır dibine füze döşeyen toplumla diplomasi yaparsın gerekirse tehdit edersin falan filan bu ayrı.

ama füzeyi döşeyenle masa altında el skışıp konuyla pek de alakası olmayan ülkeye furmak nedir?
    heee kesin el sıkışırken sende ordaydın...herşeyi biliyorsunuz...

hatta dünyanın yedi ailesi de bu işin içinde...

herşeyi komplo teorise bağla dış güçler armagedon dış güç tapınak şovalyeleri de de tam olsun...

5. Bu sayfada ki çoğunluk zaten borsanın düşüşünden kazanıyor.
    Yanlış sayfaya yazdınız, hisse topiklerine yazın bunu.
    Hamdım Piştim Yandım

6. Ülkemizde 20 yılldır tek başına iktidar sonuç, savaşan RUSYA rublesinden fazla değer kaybeden ülkeyiz.
    Kırılganlıkta zirvedeyiz. Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Çin'in Tayvan'a, İsrail'in Şam'a, Rusya'nın Ukrayna'ya savaşa girdiği ortamda en fazla değer kaybeden para birimi Türk lirası

Yönetimsizliğin sonucu bu şekilde oluyor desek yanılırmıyız?.
    Dünyada bir yere yıldırım düşse ilk bizim gözümüze vurur.

7.  Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Rus borsası dünkü düşüşünün %60'ını geri aldı. Şu an %28 primli. Biz %9 düşüp %1 yükselebiliyoruz. Kadıköy'deki Ortodoks kilisesine gidip bir iki Ortodoks'u dövesim var feci halde.
    Adamlar 2009 gibine geldiler..
    Bizim 200 puan olmamız gibi bişi..

Bırak da biraz tepsin demi..

2000 değil bak..

200..

Biz 2008 dibinden 10 kat uzaktayız..Düşmek bilmiyoruz..

8. Gundwane abi haklı
    şuan bisttin 1300 lerde olması lazım, tl bazlı hiçmi grafikisine bakmıyorlar acaba
    Hergün yeşil, üst üste 20 gün yeşil olduğunu gördük bisttin ama hâlâ yaranamamış pala
    İki gün üst üste gırnızı bir gün göremedik endekiste bea
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 795/1001 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •