Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6444 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Herkese merhabalar.

Tarih tekerrürden ibarettir derler. Zaman su gibi akıp geçti. 2014-2017 arası Tkfendeydim. Eski ortaklardan Sn Veysel Karani, Legolas, Atakan hala burada. Cemal kardeş forumun en sadık üyesiydi. Sanırım Tekfen sabrını tüketti en sonunda.

2014 de girerken 5 dolar gibi bir hedefim vardı. Ortak satışıyla ( Mirasçı evlat) 1,16 dolara kadar düştü. Bir dolara düşer mi acaba derken oradan başladı. Sebat edemedim sonuna kadar duramadım ama Tkfen 5 dolar hedefine gitti. Temettü ve bedelsizlerden dolayı şu an o zirve 4.4 dolar.

O yıllardaki alım bölgesine temas ettik 2. kez 2021 Kasımından sonra. Artık eski göz ağrısına tekrar merhaba deme zamanı geldi diye düşünüyorum kendi fikrimce. İnşallah hayırlı olur. Asıl olan fiyattır derler. Olaylar ve haberler fiyata uyar.

Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Baybars Yazıyı Oku
    Herkese merhabalar.

Tarih tekerrürden ibarettir derler. Zaman su gibi akıp geçti. 2014-2017 arası Tkfendeydim. Eski ortaklardan Sn Veysel Karani, Legolas, Atakan hala burada. Cemal kardeş forumun en sadık üyesiydi. Sanırım Tekfen sabrını tüketti en sonunda.

2014 de girerken 5 dolar gibi bir hedefim vardı. Ortak satışıyla ( Mirasçı evlat) 1,16 dolara kadar düştü. Bir dolara düşer mi acaba derken oradan başladı. Sebat edemedim sonuna kadar duramadım ama Tkfen 5 dolar hedefine gitti. Temettü ve bedelsizlerden dolayı şu an o zirve 4.4 dolar.

O yıllardaki alım bölgesine temas ettik 2. kez 2021 Kasımından sonra. Artık eski göz ağrısına tekrar merhaba deme zamanı geldi diye düşünüyorum kendi fikrimce. İnşallah hayırlı olur. Asıl olan fiyattır derler. Olaylar ve haberler fiyata uyar.

Cemal31 bey twiter da yazıyor artık delikurt tekfenci ismiyle

3. Yaklaşık bir sene önce, 25. Şubat 2022 de bu grafiği koymuş (Mavi ok) ve Tkfenin daha önce 2 kez yaptığı bir döngüden bahsetmiştim. Sonrasında üçüncü kez aynı döngüye girdi.

Hiç şaşmıyor. Hep Tkfeni çöp fiyatına kadar düşürüp oradan kaldırıyorlar. Aralarda bir yerde tekrar bir salıyorlar. 2016 da 1.06 dolardan çıkışa geçtiğinde, 15 Temmuz darbesinde bütün hisseler yerle bir olurken düşmedi. 8.05 zirvesini korudu. Sonra bütün kağıtlar toparlarken Ocak 2017 de galiba gene bilanço oyunlarıyla 5.60 ı gördü. Sonra gene topukladı. Şu anda benzer bir durumdayız. Bakalım bu sefer ne yapacaklar.

Söylediklerim, yazdıklarım sadece ve sadece kişisel görüşlerimdir. Asla yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Baybars Yazıyı Oku
    Yaklaşık bir sene önce, 25. Şubat 2022 de bu grafiği koymuş (Mavi ok) ve Tkfenin daha önce 2 kez yaptığı bir döngüden bahsetmiştim. Sonrasında üçüncü kez aynı döngüye girdi.

Hiç şaşmıyor. Hep Tkfeni çöp fiyatına kadar düşürüp oradan kaldırıyorlar. Aralarda bir yerde tekrar bir salıyorlar. 2016 da 1.06 dolardan çıkışa geçtiğinde, 15 Temmuz darbesinde bütün hisseler yerle bir olurken düşmedi. 8.05 zirvesini korudu. Sonra bütün kağıtlar toparlarken Ocak 2017 de galiba gene bilanço oyunlarıyla 5.60 ı gördü. Sonra gene topukladı. Şu anda benzer bir durumdayız. Bakalım bu sefer ne yapacaklar.

Aynı döngü tekrarlayabilir,taahhüt bölümü kurumsal nitelik kazanamıyor kötü yönetiliyor,Ortadoğuda petrol gelirlerinin patladığı dönemde çok daha iyi sonuçlar beklerdim.Katar hak edişleri tam ödemiyor iş bitimine biriktiriyor,dünya kupası öncesi teslim edilen işlerin tahsili belki gerçekleşmiştir,olumlu sürpriz olabilir.Geçtiğimiz yıl 4. çeyrek büyük zarar olumsuz sürpriz,satışların şiddetine bakınca sanki bilgi sızması var gibi yine mi zarar,umarım tersi olur.

5.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Aynı döngü tekrarlayabilir,taahhüt bölümü kurumsal nitelik kazanamıyor kötü yönetiliyor,Ortadoğuda petrol gelirlerinin patladığı dönemde çok daha iyi sonuçlar beklerdim.Katar hak edişleri tam ödemiyor iş bitimine biriktiriyor,dünya kupası öncesi teslim edilen işlerin tahsili belki gerçekleşmiştir,olumlu sürpriz olabilir.Geçtiğimiz yıl 4. çeyrek büyük zarar olumsuz sürpriz,satışların şiddetine bakınca sanki bilgi sızması var gibi yine mi zarar,umarım tersi olur.

Sn ÇiftçiDede,

Tkfendeki fiyat hareketleri şirketin durumuyla ilgili değil. Haberler, bilanço, kap açıklamaları her şey fiyat hareketlerinin manipulasyonu ile uyumlu çalışıyor. Koca şirket için gerçekten çok içler acısı bir durum. Yüzlerce milyon dolarlık adamlar küçük ortakları soymak için sürekli dümen çeviriyor.

Spk ya da bravo. Geçtiğimiz aylarda %3 mü ne artıda olduğu gün olağanüstü durumunuz var mı diye sormuştu. İki gündür tabana yakın. Tepeden %40 düstü. Hala olağanüstü bir durumunuz var mı diye soran yok. Nasıl bir döneme denk geldik.

6.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    1 ay önce taahhüt bölümü 4.çeyrekte zarar geliyormuş havası estirenler hepimizi etkiledi,ben de dayanamayıp ciddi zararla çıktım.Anlaşılan Katarda tamamlanan işlerin ödemesi yapılmış,bilanço güzel tüm tahminler aşıldı,bugün yeniden mallandım.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •