Sayfa 806/1001 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,441 - 6,448 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Atom bombası neyim atılsa haftasonu, bizim şortlar elimizde kaldı yaw
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben tam tersi düşünüyorum işte, Rusya algısı bu kadar bozukken Rus turistlerin en önemli tatil destinasyonu oluruz. Ukrayna tarafından illa ki gelişler azalır, ama Rusya'nın zengini illa ki tatilini yapar.

Öte taraftan, İsrail, araplar, iran vs neredeyse herkesle savaşma seviş moduna geçtik. Ukrayna tarafının eksiği diğer ülkeler tarafından doldurulur. Ben bu yıl turizm hedeflerinde kayda değer bir düşüş olacağını düşünmüyorum.
    Zengin ruslar ispanya ve Fransa yı tercih ediyor tatil yeri olarak. Bize gelenler gariban takımı...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Atom bombası neyim atılsa haftasonu, bizim şortlar elimizde kaldı yaw
    Burada herkes temettücü...FORUMCA BOĞAYIZ. sen gidiyorsun, short diyorsun..shortlayanda mangal gibi yürek vardır

savaş bitti,fırtına geçti...PUTİN reis ne derse o

PUTİN, HER İŞGALDEN SONRA RALLİ İSTİYOR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    dünkü hareket son yılların en iyi alım fırsatıydı
    böylece 1.25 cent desteği hasır beton haline gelmiş oldu.

bi daha da şu desteği test etmeyelim mümkünse.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Zengin ruslar ispanya ve Fransa yı tercih ediyor tatil yeri olarak. Bize gelenler gariban takımı...
    O garibanlar da bize göre zengin artık, bizim kapısından geçemeyeceğimiz yerlerde her yıl tatil yapıyorlar...bana göre zenginler, belki sana göre garibandırlar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    bas buradan aşağı 10bin pala..
    201 e kadar gelelim..
    Ne diyon kardeş...200 bin tl'lik kağıt aldık dün tabanlardan
    %5-%8 arası gelene geçene veriyorum. Bitsin sonra duan kabul olsun.
    GUBRF, SISE, CIMSA,ISCTR,TTKOM,PGSUS, ISFIN, TEZOL vb... Çoğu gitti azı kaldı.
    Sonra ne yaparsa yapsın!

BUCIM

Çimsa çiğ yerim seni Güzel kazandırdı.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Burada herkes temettücü...FORUMCA BOĞAYIZ. sen gidiyorsun, short diyorsun..shortlayanda mangal gibi yürek vardır

savaş bitti,fırtına geçti...PUTİN reis ne derse o

PUTİN, HER İŞGALDEN SONRA RALLİ İSTİYOR.
    Ben deyim 10 kaplan sende 100 kaplan gücünde bisttimiz mevcut
    Şortta yakaladı milim gevşemiyor
    bomba atsan düşmez
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    yok, o yükselirken değil, düşerken gelir...halbuki çok eski tanırım, başarılı bir arkadaştı..ama pozları kapayıp, 200 günlükten mal alacağım hayali ile robot hesaba dönüştü..halbuki %50-100 arası enf olan ve bu enflasyonu iki yıl kadar yaşayacak ülkede tl bazlı grafikle dip avcılığı yapmak beyhude.

Bence tarihi alım fırsatları bu günler, belki olaylar iyice raydan çıkarsa 1700-1800 arasına son bir iniş yapar...ama yaz ayı ile birlikte seçimleri konuşamaya başlarız...bu son olaylar iktidarın ekonomiyi toparlama şansını sıfırladı, yasal yollarla seçimi kazanma şansı sıfırlandı bence.
    Kendisinin özelinde yazmıyorum, yanlış anlaşılmasın...
    200 günlükten almayı planlayan biri varsa, 1650 diyelim mesela yuvarlak rakkam olsun...
    En azından 1950 lerden kademeli alım yapmaya başlaması gerekmez mi? %20 üstten gibi?
    Aşağı geldikçede arttırarak veya eşit paylarla alım yaparak 200 günlüğe değerse veya değdiğinde max lota çıkmak gibi mesela?

Yoksa 200 günlüğe değince alırım demek dip avcılığı oluyor...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 806/1001 İlkİlk ... 306706756796804805806807808816856906 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •