Sayfa 216/993 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 1,721 - 1,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Hastane 7 yıldır bitmiyor karşısında evim var bitse de güzel kira alsam diye elimi ovuşturuyorum. Hastaneyi de mi dış mihraklar engelliyor acaba.
    Doktora iyi gider mis gibi.

2. Şimdi düşünüyorum da mesela süpermen olsa enflasyonu düşürebilir mi yani süpermen enflasyona karşı gibi filan yetmezse yanina iron man i de koyarız sonra captain ayyıldız yani yüzbaşı ayyıldız felan .Ben bi ayar veriyorum , eyyy enflasyon sen kimsin yaa, bakin görün nasıl çökecek.

Bence bütün suç pompacilar da mesele bu , pompacilar'ın pompalama hevesi bitmedi gitti adamlar sürekli basit harmonik hareket yapma derdindeler ,.Pompayi alan yani pompadaki el mecbur zamminı alan sayın halkımız yetmez ama evet diyecek , pompacı da durmadan devam edecektir.

Bu zamdan sonra a101 ve saz arkadaşları elleri oluşturmaya başladı .Gece gelen zamdan sonra elemanlar i ücretsiz mesaiye bırakarak etiketleri gece den değiştirecek ler .

Rusya'nın Avrupa Konseyi üyeliği askıya alındı.

Oylamada 44 ülke karara kabul oyu verirken, Rusya ve Ermenistan ret, Türkiye çekimser oy kullandı. Azerbaycan ise oylamaya katılmadı

Daha sert tepki verilmeli derken çekimser oy vermek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Petrol 90$a düşmüş, dolar da 14,30lardan 13,80lere düştü, bu zam neyin nesi o zaman. Enflasyonla mücadele timleri görev başına...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

NATO zirvesinden de civciv çıkar kuş çıkar.

Şiddetle kınıyoruz falan.

Putin de bir yeri ile güler gibi gibi

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Petrol 90$a düşmüş, dolar da 14,30lardan 13,80lere düştü, bu zam neyin nesi o zaman. Enflasyonla mücadele timleri görev başına...
    Sanırsın herifler petrolü günlük aliyor arabistandan sanki bakkaldan ekmek alıyorlar , 6 ay önceki fiyattan bağladıkları petrolü bugünkü fiyattan kaktırıyorlar pardon dünkü fiyattan bugün de fiyat düştü .

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Elektrik zamlarını ayın 1’inden geçerli yapıyorlar.
    Öyle olsaydı 26’sından itibaren geçerli yapmazlar mıydı?
    Hatırladığım kadarı ile perakende satış fiyatları için o üç belirlenmiş gün.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Büyük çoğunluğu çocuk yaşta 20 bin kişi Ukraynada aç bilaç, elektriksiz, soğukta ve bodrum katlarında mahsur durumda.

Ne iş yapar bunlar, anlamak mümkün değil.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 216/993 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •