Sayfa 661/768 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 6137 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: VESTL - Vestel

1. 2 sene 22-30arası takılır. Sonra tekrar trend başlar
     Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    30 dan satarsanız tekrar almak için kaç liraya gelmesini düşünüyorsunuz acaba bu 2 sene zarfında merak ettim hocam

2. https://www.youtube.com/watch?v=-j0E_dDl808&t=0s

Herkes çakallık peşinde piyasada...
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=-j0E_dDl808&t=0s

Herkes çakallık peşinde piyasada...
    Ben olayı anlayamadım hocam. Açar mısın?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

4. Açmam açamam.Emeksiz yemek bile olmaz el insaf.10-11 dakika bir video da mı izleyemiyorsunuz?
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    valla ben söyleyeyim düşüncemi. şu an hisse başı ciro 100tldir. 2022 yılını 200tl, 2023 yılını ise 300tl ile tamamlayacagını öngörüyorum. 19-32tl bandında motor sogutmaya bir zaman daha devam edecektir. ancak önce 32, sonra 40tl geçilirse, hedef büyük o kadarını söyleyeyim. eger temettü ödemeyi sürdürüse, hisseye güven gelecek ve uzun vade yatırımcılar birirktirmeye başlayacak. o zman dadından yenmez. yok temettü ödeyen hisse statüsü kazanamazsa, valla güven kazanamaz. işte bas yukarı, ver aşagı, al aşağıdan çek yukarı. Böyle bir hisse için fiyat biçmek kolay degil.
    Sanırım benim gibi birçok yatırımcı bu yıl temettü ödemeyi sürdürüp sürdürmeyecegini bekliyor. Başkasını bilemem ancak ben temettü vermezse pozisyonumu kapatıp, başka bir hisse arayacagım. Çünkü temettü hisselerede çıpa vazifesi görüyor. en azından hissenin düşebilecegi sınırı tahmin edebiliyorsun

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Açmam açamam.Emeksiz yemek bile olmaz el insaf.10-11 dakika bir video da mı izleyemiyorsunuz?
    Hocam ilgili videonun vestel forumundaki bağlantısını anlayamadım. Deniz altını izometrik olarak haritalandırmaktan bahsetmiş.

Vestel savunmadan dolayı mı paylaştınız? Gerçekten bağlantıyı kuramadım.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. 2 milyar 600 milyon kar

Alıntı Originally Posted by badido Yazıyı Oku
    2 milyar 600 milyon kar
    Nasıl olur ki ilk 9 ayda 1 milyar kar vardı zaten son 3 ayda 1.6 milyar nasıl olur?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 661/768 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •