Pizzayi da kendim yapar oldum.
Bir tam bugday unlu lavas aliyorum.
Uzerine canimin istedigini istedigim olcude koyuyorum.
Evde yemek yapmak hala disariya gore cok daha ucuz ve kaliteli.
Maksat karin doyurmak degil mi?
Herkese tavsiye ederim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Tam da bu mantıkla Kasım ayında arabamı sattım, sonra dolar 18'e gitti %20'den fazla kaybım oldu. Niyetim düşük model temiz ucuz bir araç bulup lazım olduğunda kullanmaktı. 3 ay binlerce ilan inceledim, yüzlerce görüşme yaptım, kendi cebimden para verip ekspertizlere araç soktum ama şunu gördüm ki eski model temiz araç yok. Ne kadar çarık çürük hurda pert araç varsa itelemeye çalışıyorlar hazır araç fiyatları yüksek diye. Lanet olsun dedim en ucuz sıfır araç olan Egeaya yazıldım, bekliyorum gelmesini. Yaşlı insanlarla bir arada yaşayınca, ani ihtiyaçları olunca kapının önünde bekleyen bir araç şart oluyor üstadım, bana kalsa ben de kesinlikle araba filan almam, kiralama yoluna giderim. Keşke daha dinamik bir kiralama sistemi olsa. Arayıp ayağına getirseler aracı, teslim alırken de 150 km ötedeki şubeye bırakıp kendi imkanlarınla geri dönüp bir de dünyanın fark ücretini sokuşturmasalar ama onlar da geri kalmıyor tabi ülkenin şu halinde.
Dudu Bey'i dinleyip de elinizdekini satayım demeyin sakın. xd Sağlam makara yapıyor. Türkiye'de ufak mufak bir araba şart. Dünyanın binbir türlü hali var.
Yer İmleri