Bence sert asagi gelir borsalar. Ozellikle biz ve rusya bence. Ama bence gelmez o yasakSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de ondan ürktüm
Açıkcası böyle bir yaptırım beklemezdim. Ama Macaristan en son direnen ülkeydi. Onlarda bugün swift yasağına uyacaklarını beyan etti.
Şu an karar kesin verilecek mi verilmeyecek mi noktasında. Ülkelerden itiraz yok. Global pala karar verecek.
Umarım olmaz ama olursa ben sert hareketler beklerim
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bazen youtube'da sokak röportajları izliyorum. herşeyden yani fiyatlar enflasyon sağlık sistemi emeklilik eyt vs şikayetçi teyzeler mevzu dış politikaya gelince çok başarılı allah başımızdan eksik etmesin diyor.
yani ne denebilir ki bu yaşa kadar şiddetin yoksulluğun alasını en yakınlarından görmüş. boyun eğmiş eyvallah demiş. kimseye anlatamamış. alışmış. reis bildiği kişi lafta az diklenince onu başarı sayıyor. çünkü en yakınındaki kocası da öyle.
bu ülke bunu hak etmiyor. kadını erkeği çok daha iyi bir ülke mümkün.
audentes Fortuna iuvat
Allah kimsenin basiretini bağlamasın...RUSYAnın köp.... ÇEÇEN lider, Putin uğruna savaşmak için Ukranya ya militanları göndermiş...
MÜCAHİT Şamil Salmanoviç Basayev İN kemikleri sızlıyordur...
Merhametten uzak,zalim PUTİN Suriyeli halkın üzerine bomba yağdırırken en ufak tepki göstermişler mi?
Siyasete,insanlara,dava liderlerine vs...hepsine olan güvenimi yitirdim...Gücü eline alan ya diktatör oluyor ya da menfaatlerinin ,nefsinin kölesi..
bu gece zelenski kaçar yarın savaş biter yormayın kafanızı ..
Rusya’da SWIFT sistemiyle çalışan 291 üye var.
Rusya, SWIFT sistemini en fazla kullanan 6. ülke.
Yılda yaklaşık 800 milyar dolarlık transfer gerçekleşiyor.
— Financial Times
‼️‼️‼️ Ukrayna Dışişleri Bakanı, Rusya'nın SWFT bank sisteminden çıkarılma kararı alındığını ve teknik işlemlerin başlatıldığını açıkladı
Bana uyarı gelmiş ....
Yer İmleri