İngiltere savunma bakanı Rus ordusunun Grozni ve Halep gibi Ukrayna'da halı bombardımanına başlayacağını söylüyor.
ABD Dedeağaç'a (sınırımıza 50 km) muazzam büyüklükte silah yığdı.
Adına da, Rusya’nın Avrupa’daki etkinliğini sınırlamak amacıyla Atlantik Çözümü operasyonu dedi.
Borsa , para falan da bir noktadan sonra mühim değil. Burada akşama kadar alıp satıp kazanmaya çalışıyoruz. Kim zamanda birbirimize takılıyoruz.
Ama ben bu gelişmelerin tatsız hale gelebileceğinden endişe ediyorum.
Abd ve İngilizler , olayın başından beri Rusya nın Ukrayna ya saldırmayacağız demesine rağmen tersini söyledi. Sonuçta da Rusların YALANCI olduğu çıktı. Ben bu adamlardan bu saatten sonra herşeyi beklerim. Çünkü Putin in oyunu daha iyi oynayacağını düşünüyordum. Tam bir beceriksiz çıktı.
Biz şimdilik ortadayız. Ama kavgada en çok dayağı aradaki yer. Her olaya tarafsız olan İsviçre bile taraf olduysa biz de bir tarafı seçmek zorunda kalacağız gibi görünüyor. Öyle Nato dayım ama yanda takılırıma izin vermezler
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
50 günlük üstünde kapanış yaparsa güç gelecek ama zayıf duruyor. Üstüne atarsa ben de dahil iyi alıcı gelebilir.
Dünyayı Savaş şartlarına soktular
Hee diyince de bitecek kısa bir zamanda bitmez bir süreç/sarmal
Savaş ekonomisi
-Savunma Sektörü, Silah
-Sağlık ilaç sektörü
-Enerji sektörü
Gerisi işi çok zor
Turizm bu sene tüm dünyaya zor, herkes birbirine uçuş yasağı koyuyor, can güvenliği tedirginlikleri vs vs
Virüs derken şimdi de Savaş, dönüp dolaşıp yine Hava ulaşımını etkiledi
Yatırım tavsiyesi değildir
Bakalım endeks kapandıkdan sonra standartlaşan 10 15 kuruş dolar basışı gelecek mi?
Ameriga istediği ülkeyi ekonomik darboğaza sokuyor,
o papazı vermiyecektik, bizim ekonomiyi de darboğaza soktu.
Şindi sıra Rusya da
sonra ordan Çin e atlıycak
23 mart 128 garan
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri